O firma din Anglia vinde cu amănuntul online un ceas cu chipul lui Iisus și al Fecioarei Maria, care s-ar vrea să devina cel mai folosit ceas din lume. Acoperit cu un metal care imită aurul și care strălucește „superb” în întuneric, ceasul, în stilul „Rolex” (dar de prost gust) face parte din categoria celor mai ciudate ceasuri produse vreodată și se vinde pentru numai 24,99 £.

Ceasuri pentru parlamentari 2

   Scopul lui declarat este de a aminti oamenilor să se roage și de a nu uita să meargă duminică la biserică. Nu se precizează dacă are și aprobarea bisericii sau a Papei, dar se știe sigur că Isus nu a purtat ceas.

Ceasuri pentru parlamentari 1

   Aceasta mică afacere tâmpită mi-a sugerat ideea că parlamentarii, membrii guvernului și președintele ar trebui să poarte OBLIGATORIU, pe toată durata mandatului, un ceas, mult mai ieftin, după bugetul României, cu imaginea poporului sau a românilor pe care îi reprezintă și de care au fost aleși. Astfel, și-ar aduce POATE mai des aminte de ce sunt acolo, când se uită la ceas: în ședințe, așteptând să treacă timpul mai repede, când se grăbesc să nu întârzie la masă sau la vreo recepție, când așteaptă nerăbdători să plece în week-end sau în vacanțe, când se trezesc dimineața pe la hoteluri, când se culcă seara pe-o ureche, când votează lucruri pe care nu le pricep etc. Dacă ar dona fiecare român salariat câte 1 ban, adică a 100-a parte dintr-un leu, le-am putea lua la toți un astfel de ceas…