Ai încredere în tine? Probabil sunt clipe când te îndoiești sau îți pierzi încrederea.

   Ai încredere în inima ta? Cândva inima ți se va opri. Sufletul poate va dăinui.

   Ai încredere în dragoste? La un moment dat dragostea descrește sau chiar se sfârșește.

   Poate ai ajuns în ceasul în care nu mai ai decât puțină încredere în tine, în inima și dragostea ta. Atunci mai crezi în ceva?

   Ai încredere în mama ta? Dacă nu mai ai grijă de ea va spune că ești un copil nerecunoscător.

   Ai încredere în soția ta? Dacă nu o să mai ai o situație materială îndestulătoare sau ce să-i oferi o să-ți spună că nu ai fost niciodată persoana care și-a dorit-o și că o neglijezi sau ai omis-o din viața ta.

   Ai încredere în copiii tăi? Când nu o să-i mai ajuți sau dacă nu le mai dai bani probabil o să-ți spună că nu-i mai iubești.

   Ai încredere în prieteni? Doar prietenii adevărați sunt cei demni de încredere. Restul sunt doar amici sau „prieteni” și colegi de conjunctură.

Ai încredere în tine

   Ce se întâmplă când nu mai ai putere și încredere, când cei din jur consideră că nu ți-a mai rămas nimic sau ai devenit nefolositor, un inutil care le întunecă viața? Atunci trebuie să ieși la lumină și să-ți dezlănțui toată energia pe care o mai ai. Pentru tine și mai ales pentru cei pe care îi iubești mult, foarte mult. Este greu, tare greu, când ești pesimist și îți pierzi încrederea. Dar trebuie să-ți demonstrezi ție însuți că poți să redevii persoana de nădejde care vrea mai mult de la viață în fiecare zi. Omul care nu se dă niciodată bătut, încrezător în viață.

   Da, fără nicio îndoială, trebuie să crezi mereu în tine. Reinventează-te dinăuntru, ca să inspiri încredere celor dragi. Nici nu știi cât de mult contează!