O femeie care trăiește în Canada, care mai mult ca sigur nu are toate țiglele pe casă, a rămas în viață, chiar și după două transfuzii de sânge urgente, în timpul unei proceduri bizare de chirurgie plastică pentru lărgirea vaginului, ca să devină femeia cu cel mai mare vagin din lume.

   Mary Magdalene, așa este numită de site-ul Toronto Sun, are 24 de ani și probabil se crede Maria Magdalena – sau ăsta este numele său de scenă (pe Internet). Maria Magdalena este menționată ca prima femeie vindecată de Iisus Hristos, dar pe fătuca asta nu mai poate să o vindece nici bunul Dumnezeu! Ea a devenit dependentă de chirurgia plastică și a cheltuit până acum aproape 130.000 de dolari americani pentru a-și transforma întreg corpul, cu obiectivul final de a deveni o „bimbo”. În traducere liberă, bimbo este o femeie care vrea să fie atractivă din punct de vedere fizic și seducătoare, dar care șchioapătă la minte (proastă sau fără minte) și totodată stupidă și ahtiată după bărbați.

   Priviți această „frumusețe” care și-a făcut cel mai mare vagin din lume:

Cel mai mare vagin

   Prima mea operație estetică a fost la sâni, când aveam 17 ani și făceam strip-tease, întotdeauna am fost fascinată de chipul și fizionomia unei bimbo. Apoi am mai apelat la chirurgia plastică pentru nas, buze, obraji, fese etc. și încă de două ori la sâni. Dar cea mai neobișnuită operație pe care am avut-o a fost, recent, la vaginul meu, pe care l-am personalizat astfel încât să am cel mai mare vagin din lume, a spus această neasemuită creatură. Serios, fără glumă, toată lumea vrea să se culce cu mine: șoferi, taximetriști, medici, stomatologi, chiar și femeile – a adăugat făptura care trezește repulsie.

   Nu aș fi scris și publicat un articol penibil dacă acest trend de urâțire inconștientă (să-i spun tendință evolutivă?) nu ar fi de actualitate și pentru domnițele de la noi. Iar bărbații, cu nițică experiență, știu: femeia frumoasă, dimineața se cunoaște.