Caviarul Zeroe este un caviar din plante, o alternativă vegetală pe bază de alge marine. Producătorii spun că are exact același gust, aromă și textură ca și un caviar de calitate, original.

   Alternativele alimentare pe bază de plante au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, preparatele din „carne” fiind printre cele mai vizate categorii, dar puțini și-ar fi imaginat că într-o zi vom avea o asemenea delicatesă: caviar vegetal, cu aceeași aromă și textură.

   Acest deliciu este preparat din alge marine comestibile cultivate organic în largul coastei Franței, combinate cu alte ingrediente naturale, precum ardei cayenne, piper negru, turmeric, dafin, praz, mărar și tarhon. A fost deja adoptat de restaurante și bucătari cu stele Michelin și, conform majorității recenziilor de până acum, are un gust remarcabil, asemănător cu icrele de pește adevărate.

   Cu o textură delicată și arome rafinate, caviarul nostru îți poartă papilele gustative într-o călătorie de neuitat și poți să savurezi fiecare îmbucătură cu conștiința curată (asiguri conservarea vietăților marine). Este în întregime pe bază de plante, ceea ce înseamnă că în producția sa nu se folosesc produse din pește sau produse animale. Este un produs apreciat de cunoscătorii de caviar care face legătura între lux și sustenabilitate, în cel mai delicios mod posibil, spune site-ul Zeroe Caviar.

Imitație (caviar din plante)

Deși nu este la fel de scump ca un caviar original, acest caviar din plante (sau aceste „icre de pește” pe bază de plante) nu are un preț chiar accesibil pentru oricine. O bucățică de 50 de grame costă 42 de dolari americani, în timp ce un borcan de 300 de grame costă 120 de dolari. Oare merită?