CLUBUL EXPLORATORILOR
Domni în frac și doamne în rochii de seară (de bal) s-au adunat la impunătorul hotel Waldorf Astoria din Manhattan, sâmbătă seara (pe 14 martie 2013), pentru cina anuală a membrilor care fac parte din Clubul exploratorilor (The Explorers Club). Clubul exploratorilor, care a fost înființat în anul 1904, a sărbătorit anul acesta a 109-a aniversare. Pe site-ul său, clubul se descrie ca o „societate profesională internațională multidisciplinară dedicată cercetării avansate în teren, al cărei ideal vital este păstrarea instinctului de a explora. De-a lungul anilor, clubul a servit ca punct de întâlnire și forță unificatoare pentru exploratorii și oamenii de știință din întreaga lume.”
În conformitate cu etosul clubului, membrii săi au dorit să exploreze și niște preparate culinare neobișnuite. Chelnerii au început cu aperitive „delicate” pe bază de gândaci, scorpioni și viermi, continuând apoi cu mâncăruri „rafinate” preparate din cămilă, struț, râme, elan, castor, crocodil, bizam, șarpe cu clopoței și din penis și testiculele de țap.
O mică galerie cu fotografii de la festinul cu aceste „bunătăți”:
Tarantule prăjite
Gândaci prăjiți
Insecte asortate
Struț împănat
Râme garnisite
Șarpe cu clopoței
Penis de țap
Testicule de țap
Bizam
Crocodil
Capră, elan și castor
Capete de cod prăjite
Cămilă în chiflă
P O F T Ă B U N Ă !
Ce delicatese…