La începutul anului 2013, guvernul Mexican a prezentat opiniei publice un set de tăblițe care dovedesc că civilizația maya a colaborat, într-un fel sau altul, cu o specie extraterestră. Pe artefacte apar „desenate” OZN-uri sau creaturi extraterestre. Este indubitabil că setul de tăblițe datează din perioada în care civilizația maya era înfloritoare, dar este de neînțeles ce au declarat reprezentanții guvernului mexican: am ținut secret timp de 80 de ani aceste artefacte pentru că omenirea nu era pregătită să afle adevărul. Chiar așa? Și acum suntem?

   Până la apariția acestor artefacte, au existat numeroși oameni, mai mult sau mai puțin specialiști în domeniu, care au susținut că civilizația maya a avut un contact cu extratereștrii. Bineînțeles, această teorie a stârnit numeroase controverse, mai ales pentru că nu existau dovezi clare. Dar după deconspirarea secretului mexican teoria stă bine în picioare și lucrurile au devenit cât se poate de evidente.

Civilizația maya s-a întâlnit cu extratereștrii

   Cea mai interesantă tăbliță din set are în mijloc o planetă, înconjurată de un inel, este Terra și atmosfera sa. În partea de jos este reprezentat satelitul Pământului, Luna, care nu are atmosferă. În cele patru puncte cardinale, se observă patru nave extraterestre (OZN-uri). La est apare o cometă, care se îndreaptă spre Terra. În spatele ei, o navă extraterestră o urmărește, iar în partea opusă, la vest, o altă navă, învăluită într-un scut imens, pare că se îndreaptă spre cometă pentru a-i devia cursul. Aparatul de zbor extraterestru din partea de sus scoate în evidență un detaliu sugestiv și totodată impresionant. Este prezentată o ființă extraterestră care pare să controleze nava cu puterea minții. Putem spune că această ființă extraterestră ori este în transă, ori este adormită.

   Acest artefact confirmă faptul că în trecut civilizația maya a avut contact cu o specie extraterestră, care probabil le-a oferit și ceva ajutor în dezvoltarea societății lor. Alte descoperiri arheologice senzaționale indică că și alte civilizații antice ar fi avut contact cu specii extraterestre. Dar sunt și multe întrebări firești: Unde au dispărut acești extratereștrii care aveau o tehnologie net superioară în acele vremuri? De ce n-am mai apărut dacă în trecut ne-au ajutat strămoșii? O fi doar o întoarcere în timp? Ce alte secrete ni se ascund?