La Barcelona s-a deschis de curând primul bordel din lume cu păpuși, care oferă sesiuni erotice cu domnițe din plastic și silicon. Sunt păpuși în totalitate realiste, atât prin mișcări, cât și prin atingere, care pot să îndeplinească toate fanteziile, fără limite, și oferă o experiență erotică unică – promite situl Lumi Dolls. Dacă mă gândesc bine, este o găselniță bună pentru că, din punct de vedere pur tehnic, a face sex cu o păpușă nu înseamnă că îți înșeli partenera. Sau doamnele au altă părere?

   Clienții au acum, la inaugurare, prețuri promoționale: 80 de euro pentru 0 oră (în loc de prețul standard de 120€), 100 de euro pentru o oră și jumătate (150€) și 120 de euro pentru două ore (170€). Sunt disponibile și alte servicii, de exemplu pentru o noapte întreagă sau pentru cupluri. Doritorii pot opta pentru sex cu una dintre cele patru genuri de păpuși disponibile: Katy, europeană, blondă, cu înălțimea de 1,70 metri; Lily, asiatică, cu înălțimea de 1,61 metri; Leiza, africană, cu piele închisă la culoare și păr negru, cu înălțimea de 1,68 metri; Aki, japoneză, cu păr albastru, având înălțimea de 1,65 metri.

Primul bordel din lume cu păpuși

Aceasta este Katy, păpușa pentru sex, cu păr blond, din primul bordel cu păpuși.

   Cert este că păpușile actuale sunt scumpe, prețurile pleacă de la 4500 de euro, și este destul de jenant să le ții în casă sau prin acareturi. Iar spaniolii, lăsând romantismul la o parte, s-au ocupat și de detalii. Clienții pot solicita hainele care o să le poarte păpușile la „întâlnire” și accesoriile pe care le doresc în camera privată, pentru a avea intimitate. Totodată, asigură că sunt respectate și garantate standarde înalte de igienă: păpușile sunt dezinfectate total cu săpunuri antibacteriene speciale, după fiecare serviciu.

   Primul bordel din lume cu păpuși este unic și poate fi doar începutul unei schimbări revoluționare în această industrie. O firmă americană a anunțat deja că pe la mijlocul anului viitor va lansa un model de păpușă-robot, gen science-fiction, capabilă să vorbească și să-și exprime emoțiile. Compania Realdoll, considerată expertul în materie de păpuși pentru sex, are în curs de dezvoltare un model care permite programarea personalității (12 trăsături, de la timiditate la spirit) și a aspectului (de exemplu cu pistrui). Atenție, are în plan și o versiune masculină de acest gen.