Nu mergeți la cumpărături cu femei nu este o îndrumare sau o recomandare generală pentru bărbați! Este doar un fel de semnal pentru unii bărbați care nu suporta cumpărăturile prelungite alături de femei. Iar relatarea următoare este un caz aparte, probabil unic în istoria cumpărăturilor.

   Uneori femeile sunt indecise atunci când fac cumpărături proprii, iar însoțitorii de gen masculin sunt supuși la o adevărată caznă. De multe ori, femeile nu merg la cumpărături din necesitate sau cu un țel precis, ci doar pentru destindere, ca un program prestabilit. S-a afirmat că mersul la cumpărături este un energizant pentru sexul frumos și chiar că pentru femei cumpărăturile sunt ca și vorbitul.

   În general, femeile încearcă să-i motiveze pe bărbați să meargă cu ele prin magazine și adoră să fie însoțite de bărbați care le fac multe complimente atunci când probează ceva și care își asumă nota de plată. Totuși, de multe ori, femeile preferă plimbări lungi prin magazine în compania altor femei.

   Înainte de Crăciun, un chinez în vârstă de 38 de ani, pe nume Tao Hsiao, a mers la cumpărături împreună cu prietena lui la un Mall, în provincia Jiangsu. După circa cinci ore, bărbatul mult prea obosit și având mâinile încărcate cu pungi de diverse mărimi, a ajuns la limita răbdării și i-a cerut amicei sale să plece imediat. Dar ea a insistat să meargă la un ultim magazin, cu pantofi. „Ai deja destui pantofi, mai mult decât ai putea să porți într-o viață, e inutil să cumperi alții”, ar fi spus Tao, conform unui martor, citat de presa chineză. Prietena a strigat la el acuzându-l că-i calic, o înșală și vrea să-i strice sărbătorile. Casetele de supraveghere arată cum bărbatul aruncă cu furie pungile de cumpărături, se urcă pe balustrada de 1,5 m înălțime și se aruncă în gol. A căzut șapte etaje și a spart un chioșc cu decorațiuni de Crăciun înainte de a lovi podeaua. A murit pe loc.

   O scurtă exemplificare animată:

Sursa : Oddee.com