Un test de evaluare a vederii implică mai multe determinări, inclusiv acuratețea vizuală în spațiu. Drept urmare, vă provoc să găsiți câteva vietăți camuflate în peisajul în care își duc viața, în natura înconjurătoare, amintindu-vă că arta camuflajului folosită de oameni este în totalitate inspirată din natură.

   Omul, prin percepția colectivă, se consideră cea mai evoluată ființă sau viețuitoare de pe Pământ, dar, din păcate, din ce în ce mai greu se poate „camufla” în natură. Prin diverse tertipuri încearcă tot mai des o auto-integrare. Pentru că se caută, tot mai des, femei goale pe lungimea Internetului, în imaginea următoare, ar trebuie să găsiți o femeie dezbrăcată, ascunsă în peisaj.

Femeie dezbrăcată

   Nu vă faceți probleme dacă încă nu ați zărit-o! Am pregătit o imagine explicativă, concretă, la sfârșitul acestui articolul. Până să ajungeți acolo, sunt sigur că o să deslușiți, în imaginile următoare, alte vietăți camuflate în natură, care se confundă sau se metamorfozează în peisaj. Sau încearcă să se ascundă?

Papagal

Vietăți camuflate - Papagal

Antilopă impala

Vietăți camuflate - Antilopă impala

Lup în pădure

Vietăți camuflate - Lup în pădure

Girafă

Vietăți camuflate - Girafă

Bufnițe

Vietăți camuflate - Bufniță

Bufniță

Leopardul zăpezilor

Vietăți camuflate - Leopardul zăpezilor

Găinușă polară

Vietăți camuflate - Găinușă polară

Leopard

Vietăți camuflate - Leopard

O păsărică

Vietăți camuflate - Păsărică

   Dacă cumva n-ați găsit-o, iată acum unde este așezată femeia dezbrăcată din prima fotografie:

Femeia dezbrăcată

   La final, mi-am propus să vă supun celui mai greu test de dibuire a unui animal camuflat și pitit, amestecat și deghizat complet în peisaj. Este tot un leopard, dificil de găsit printre ramurile de copaci, care se confundă în totalitate cu spațiu înconjurător.

Leopard în copac

   Firește, soluția cea mai ușoară, în cazul în care nu l-ați descoperit, este de a mări imaginea, treptat și de-al căuta succesiv în diverse cadre ale fotografiei. Ca să nu vă mai chinuiți, am făcut eu acest lucru: iată corpul leopardului (vedeți imaginea) întins printre crengi și ochii (vedeți imaginea) cu care-și caută prada sau cu care se uită indiferent în zare, fără să ne bage în seamă.