Probabil cunoașteți sintagma „frumusețea se află în ochii privitorului”. Ei bine, pentru aceste modele ieșite din comun, total neobișnuite, această expresie se dovedește total adevărată.

Modelul fără păr și dinți

Modele ieșite din comun - Modelul fără păr și dinți

   Melanie Gaydos suferă de o boală genetică rară: s-a născut cu displazie ectodermală, o tulburare care afectează creșterea dinților, cartilajelor, unghiilor și chiar a oaselor foarte mici. Cariera de model a început-o la New York când a răspuns la un anunț pentru căutarea unor „oameni unici” pentru fotografii de modă. Succesul ei în lumea modeling-ului vestește o schimbare în această industrie, dar, cel mai important, cariera ei a avut un impact pozitiv asupra încrederii în sine.

Modelul sașiu

Modele ieșite din comun - Modelul sașiu

   MOffY este tânără, frumoasă, talentată și are măsuri corporale ca un super-model, dar ceva o diferențiază: suferă de strabism, adică este sașie. Defectul este atenuat de frumusețea ei pură, neconvențională, care a sedus pe toată lumea, chiar și cei de la Storm, agenția care a descoperit-o pe Kate Moss, cu care a semnat un contract.

Cel mai înalt model din lume

Modele ieșite din comun - Cel mai înalt model din lume

   Amazon Eve (Erika Ervin) de 34 de ani este cel mai înalt model din lume, având o înălțime de 2 metri și 3 centimetri. Ea a visat de mică să ajungă un star la Hollywood. În 2013, a primit un rol într-un serial de succes al unei televiziuni americane.

Femeia care lucrează ca model masculin

Modele ieșite din comun - Femeia care lucrează ca model masculin

   Casey Legler de 36 de ani este și ea foarte înaltă (1,88 metri). În 2012, un prieten fotograf a rugat-o să participe la o ședință foto, pentru revista Muse, în rolul unui bărbat. Fotografiile au avut succes și a semnat apoi un contract de lucru ca model masculin cu prestigioasa agenție Ford Modeling.

Modelul fără un antebraț

Modele ieșite din comun - Modelul fără un antebraț

   Kelly Knox din Marea Britanie contestă frumusețea ideală și este un adept pentru diversitate în industria modei. Kelly s-a născut fără antebrațul stâng și de la vârsta de șapte ani a refuzat să poarte o proteză. Ea a prezentat în diverse campanii de publicitate peste tot în lume, inclusiv pentru Procter & Gamble și Vision House.

Modelul care și-a început cariera la 59 de ani

Modele ieșite din comun - Modelul care și-a început cariera la 59 de ani

   Cariera în modeling începe de obicei pe la 20-25 de ani. Bunica Yasmina Rossi este un model de succes care și-a început cariera la 59 de ani. A lucrat cu numeroase branduri internaționale, cum ar fi Marks & Spencer, Hermes și Macy. Toată lumea vrea să știe cum și-a menținut aspectul relativ tineresc și starea de sănătate.

Cel mai bătrân model masculin

Modele ieșite din comun - Cel mai bătrân model masculin

   În afară de părul și barba gri, Wang Deshun nu arată de 79 de ani, impresionând audiența cu fizicul său tineresc. În anul 2015, el a evoluat pe podiumul din Beijing, la China Fashion Week.

Primul model masculin albinos

Modele ieșite din comun - Primul model masculin albinos

   Shaun Ross este model profesionist, actor și dansator, bine-cunoscut ca fiind primul model albinos de sex masculin. A fost descoperit pe YouTube și a intrat în industria modei în 2008, la doar 16 de ani. A realizat prezentări pentru British GQ, Vogue, iD Magazine, Alexander McQueen și Givenchy, iar mai recent reprezintă compania Ford prin sloganul „Fii unic”.

Modelul cu vitiligo

Modele ieșite din comun - Modelul cu vitiligo

   Modelul canadian Winnie Harlow, care suferă de vitiligo (afecțiune care distruge celulele pigmentare responsabile de culoarea pielii și duce la apariția de pete albe pe anumite zone ale corpului – față, picioare, articulații, degete, genunchi și organele genitale), a fost chiar vedetă la unele campanii majore de modă, care au promovat „toleranța, egalitatea și iubirea necondiționată”.

Sursă: Oddee