Ce ați zice de o baie relaxantă la înălțime, chiar pe acoperiș, în piscine cu vederi spectaculoase? Dacă ideea vă încântă, nu pierdeți ocazia să le admirați chiar aici.

   În general, piscinele din orașe nu beneficiază de o priveliște încântătoare. Totuși, în lume există mai multe piscine care au fost poziționate extraordinar, în unele dintre cele mai frumoase orașe din lume sau chiar pe cele mai impunătoare clădiri.

   Conform opiniei unanime, cea mai frumoasă, cea mai mare și cea mai spectaculoasă astfel de piscină se află la ultimul etaj (al 57-lea) al hotelului Marina Bay Sands din Singapore, la o înălțime de 198 de metri, și oferă un peisaj de neegalat.

Piscine cu vederi spectaculoase

   Skybar din Kuala Lumpur este locul perfect pentru a admira orașul și turnurile Petronas. Pe lângă bazinul de înot, se pot servi băuturi în acompania unui DJ, într-o atmosferă excelentă pentru starea de spirit.

Piscine cu vederi spectaculoase 1

   O priveliște de neegalat și de neuitat asupra metropolei Hong Kong oferă piscina hotelului Intercontinental, cu bazine cu apă fierbinte, călduță sau rece.

Piscine cu vederi spectaculoase 2

   Piscina de pe acoperișul hotelului Unique din Sao Paulo înfățișează orașul în adevărata lui splendoare, atât ziua cât și noaptea.

Piscine cu vederi spectaculoase 3

   Hotelul Radisson Blu din Nisa, situat pe Riviera Franceză, oferă o piscină pe acoperiș cu o vedere impresionantă la Marea Mediterană.

Piscine cu vederi spectaculoase 4

   SHA Wellness Clinic din Alicante (Spania) are cinci clădiri și 93 camere, cascade, grădini, terase, terenuri de sport și o piscină cu vedere către oraș și munți.

Piscine cu vederi spectaculoase 5

   Hotelul Park Hyatt, situat lângă Sydney Opera House și Harbour Bridge, oferă o terasă spațioasă cu piscină pentru turiștii care vor să se bronzeze.

Piscine cu vederi spectaculoase 6

   Piscina hotelului Ledra din Atena oferă o imagine de neuitat a orașului străjuit de Acropole.

Piscine cu vederi spectaculoase 7

   Hotelul Thompson din Toronto deține la etajul al 16-lea una din cele mai frumoase piscine din lume, care se contopește cu peisajul urban.

Piscine cu vederi spectaculoase 8

   De la piscina hotelului W din Santiago (Chile) se pot admira munții Anzi și orașul în profunzime.

Piscine cu vederi spectaculoase 9

   Aflată pe clădirea de 44 de etaje a hotelului Arts din Barcelona, piscina, foarte discretă, oferă o priveliște asupra peisajului litoral.

Piscine cu vederi spectaculoase 10

   Piscina aflată deasupra hotelului Fasano, situat pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro, este unul dintre cele mai elegante proiecte de acest fel.

Piscine cu vederi spectaculoase 11