Aceasta este, zic eu, cea mai simplă variantă de rezolvare pentru problema celor 9 copaci pe 10 rânduri. Explicațiile cred că sunt de prisos, dar trebuie să menționez că varianta aceasta de răspuns poate ocupa cea mai mică suprafață de plantare sau de aranjare.

9 copaci pe 10 rânduri

   Așa cum am spus anterior, problema nu are o singură soluție. O altă variantă interesantă de răspuns, pe care am prelucrat-o puțin, am găsit-o pe Gizmodo. De asemenea, și varianta în oglindă a imaginii de mai jos este o altă posibilitate de rezolvare. De data aceasta suprafața de aranjare (plantare) este mult mai extinsă și ocupă mai mult loc.

Rezolvare 9 copaci pe 10 rânduri

   Dacă v-am captat atenția, poate o să găsiți și alte variante de răspuns (soluții) pentru problema celor 9 copaci pe 10 rânduri. Vă aștept cu deosebit interes!

   Alte teste, de logică, de inteligență sau IQ, cu sau fără imagini, și alte probleme diverse și interesante le găsiți la categoria pe care am intitulat-o Perspicacitate. S-ar putea să vă placă și testul de matematică pentru clasa a V-a sau un test general de atenție ori un test de atenție la detalii. Iar dacă iubiți limba română și vreți să vă verificați cunoștințele în acest domeniu, am pregătite două teste de acest gen: I și II. Și, nu în ultimul rând, un test cu ÎNTREBĂRI DE CULTURĂ GENERALĂ.