Filozofia modernă a vaginului sau trei lucruri ridicule, fără rost. Dar totuși distractive, consider, prin prostie.

   În 2013 chinezul Huang Jianjun, auto-descris ca „vânător de fantome”, a fost arestat în China după ce a convins o femeie că penisul lui ar putea-o scăpa de spiritele rele pe care le are în vagin. Femeia a apelat la serviciile sale pentru că dorea să-și seducă șeful, pentru care făcuse o pasiune. Atunci bărbatului i-a venit ideea unui exorcism neortodox, convingându-și victima că fantomele din vaginul ei îl împiedică pe șef să se îndrăgostească de ea, iar prin relații sexuale repetate fantomele din vagin se vor prinde de penisul lui și vor dispărea.

   Biata chinezoaică nu avea de unde să fie la curent cu ultimele răcnete ale tehnologiei în materie de vagin și că are posibilitatea să-și privească „fantomele” în față. Sex Selfie Stick este un dispozitiv care se găsește de vânzare online pe site-ul Lovehoney la prețul de 119,99 £. Dispozitivul practic arată ca orice alt vibrator, singura diferență fiind că are atașat la capăt un aparat de fotografiat, o cameră și un dispozitiv de lumină. Se pot lua imagini intime de înaltă calitate sau se pot realiza clipuri video, care apoi pot fi încărcate pe computer sau smartphone. Mai este doar un pas până la apariția fotografiilor selfie de vagin pe site-urile de socializare!

Filozofia modernă a vaginului - Vibrator cu cameră

   Un vânător de fantome mai sofisticat din SUA propune o abureală de vagin. Te așezi liniștită pe un fel de mini-tron și aburul unei infuzii cu frunze și flori de pelin (care cică au rolul de detoxificare) îți inundă vaginul, pe care îl curăță. Tratamentul se efectuează la Spa Tikkun în Santa Monica, California și costă 50 de dolari pentru o sesiune de jumătate de oră. Actrița Gwyneth Paltrow a spus despre acest tratament că nu este doar o spălătură cu abur, ci o eliberare de energie care echilibrează nivelul hormonal. O găselniță de a câștiga bani ușor pe tema frumuseții feminine – ce vaginul nu este frumos? – deoarece lumea medicală este în totalitate de acord că fiziologia vaginului este de așa natură încât să fie în mod constant auto-curățat și nu are nevoie de ajutor suplimentar.