Franța a oferit lumii parfumuri cu arome minunate și brânzeturi delicate sau cu un miros puturos. Ultima contribuție a țării din punct de vedere olfactiv este o pastilă care conferă pârțurilor animalelor de companie un miros intens de ciocolată.

   Produsul cu acest miros suav este opera unui „inventator” în vârstă de 65 de ani și care arată ca fratele mai mic al lui Moș Crăciun. Pastilele pentru pârțuri frumos mirositoare se vând numai online (pilulepet.com) pentru aproximativ 20 de euro, dar pagina web promite că utilizatorii (animalele de companie) se pot „băși în stil mare”.

Pârțuri frumos mirositoare

   Pastilele cu miros de ciocolată sunt o nouă adăugare la arsenalul odorific al site-ului, care include, de asemenea, pastile care fac ca vânturile câinilor sau pisicilor să miroasă a trandafiri sau violete. Se pot cumpăra alte pastile care miros la fel de plăcut și, totodată, reduc gazele intestinale și senzația de balonare, datorită ingredientelor, cum ar fi cărbune vegetal, alge marine, rășină de plante, afine și coajă de cacao.

   Vânzările în perioada sărbătorilor sunt mereu în creștere, pentru că majoritatea oamenilor au tendința de a-și umple propriile burți, precum și a animalelor de companie, cu toate bunătățile. Unii cumpărători au precizat că au achiziționat pastilele pentru a face o glumă prietenilor sau pentru că au ei însăși probleme grave de flatulență. Nu se poate preciza dacă acest gen de pastile au avut reacții nepotrivite asupra oamenilor, ca linsul farfuriei sau torsul în brațele partenerului de viață. Poate ar fi necesar să încerce și alte soluții de neutralizare a mirosurilor, „mai umane”, cum ar fi banda adezivă odorizantă.