Anul 2014, la fel ca și anul 2013, a un fost an cu destule evenimente, dar și cu momente specifice sau mai neobișnuite. Dacă le-ați ratat pe parcursul anului, am ales câteva fotografii inedite ale anului 2014, care aș spune că sunt într-un fel mai ciudate sau chiar bizare.

Fără pantaloni

Un participant la ziua anuală fără pantaloni la metroul din New York (12 ianuarie 2014).

Fotografii inedite ale anului 2014 - Miri în sicriu

Miri într-un sicriu în timpul unei ceremonii de nuntă la templul Wat Takien, la marginea orașului Bangkok. Cuplurile mondene cred că dacă stau pentru scurt timp într-un sicriul vor scăpa de ghinion și în viața lor va fi numai fericire (14 februarie 2014).

Trupă de balet

Membrii unei trupe de balet în timpul unei repetiții pentru spectacolul ce îl vor oferi la  Festivalul de dans Cuidanza, în Buenos Aires (5 martie 2014).

Călugărițe

Două femei care poartă haine de călugăriță beau bere în timpul unui meci de curling la Quebec, Canada (8 martie 2014).

Sărituri peste obstacole

Un iepuraș face sărituri peste obstacole la Praga, cu ocazia organizării pieței tradiționale de Paște (14 aprilie 2014).

Fotografii inedite ale anului 2014 - Construcție ilegală

O construcție ilegală din Guangzhou, China, făcută cu mai mulți ani în urmă pe o clădire rezidențială cu 19 etaje, a fost acoperită cu plante și multă verdeață (11 aprilie 2014).

Fotografii inedite ale anului 2014 - Toaletă tobogan

O fetiță care poartă o pălărie în formă de fecale se pregătește să alunece pe toaleta-tobogan la o expoziție intitulată „Deșeuri umane și viitorul Pământului”, la un muzeu din Tokyo (3 iulie 2014).

Turn vechi

Un turn vechi din provincia Shanxi, China, a rămas în echilibru pe vârful unui deal, în ciuda eroziunii (luna iulie 2014).

Fotografii inedite ale anului 2014 - Mască de cal

Președintele S.U.A., Barack Obama, salută un om care poartă o mască de cal, la Denver (8 iulie 2014).

Animale de companie

Un american își plimbă animalele de companie – țestoasele Cindy și Kuka, la New York (4 august 2014).

Îmblânzirea calului

Martin Tata stă pe calul său în vârstă de cinci la o demonstrație de îmblânzire în stil indian, la o fermă din Argentina. Față de alte metode, el spune că tehnicile sale sunt mai puțin violente și construiesc o relație mai armonioasă cu calul.

Costum de Halloween

Un participant costumat de Haloween mănâncă un sandviș la paradă din Kawasaki. Mai mult de 100.000 de spectatori au venit să urmărească parada cu peste 2.500 de participanți în costume (26 octombrie 2014).

Modele purtând măști

Modele purtând măști și ținând umbrele, la Săptămâna Modei de la Beijing, Colecția Liu Wei (30 octombrie 2014).

Fotografii inedite ale anului 2014 - Guinness World Records

Cel mai scund om din lume, Chandra Bahadur Dangi, împreună cu cel mai înalt om de pe planetă, Sultan Kosen, marchează ziua Guinness World Records la Londra (13 noiembrie 2014).

Alergători în costume Moș Crăciun

Mii de alergători în costumul lui Moș Crăciun realizează o fotografie de grup după terminarea cursei de alergare în fața Operei din Sydney, Australia. Evenimentul anual are ca scop strângerea de fonduri pentru a ajuta copiii defavorizați (7 decembrie 2014).