Dacă iubiți caricaturile, în general, și cu precădere cele referitoare la sex, aici veți găsi multe imagini obscene, porcoase, triviale, deocheate, indecente, vulgare, XXX, nerușinate etc. sau într-un cuvânt caricaturi obscene. Sunt convins că o să le priviți cu atenție și plăcere, chiar dacă unele sunt frapante. Dar, cu siguranță, persoanele pline de pudoare vor considera că nu sunt adecvate pentru a fi publicate în forma șocantă în care au fost realizate.

   P.S. Caricatura este o reprezentare, de cele mai multe ori un desen, a unei persoane sau a unei situații printr-o exagerare intenționată a unor trăsături sau caracteristici, îndeosebi negative, în scopul satirizării, ridiculizării sau atragerii atenției. Caricaturile au scopul de a destinde, de a amuza și a atrage atenția și, nu în ultimă instanță, de a ilumina prin relevanță. O caricatură reușită, de calitate, poate să aibă o țintă directă și poate fi mai elocventă decât multe alte mijloace vizuale sau auditive complexe și/sau sofisticate. Caricaturile bune esențializează într-o singură formă vizuală ceea ce nu poate fi rostit cu multe cuvinte sau texte întregi.

   Ultima imagine din secțiunea caricaturi obscene ar putea fi intitulată Aici nu se fumează! și se adresează atât fumătorilor cât și celor care nu acceptă fumatul.

Caricaturi obscene - Aici nu se fumează!