Ambalajul este un material (hârtie, carton, pânză, cutie, masă plastică etc.) sau un obiect în care se împachetează ceva. Pentru a atrage mai mulți clienți sau o categorie anume de cumpărători, unele firme producătoare recurg la soluții neobișnuite pentru ambalaje. Aveți aici câteva exemple care pot fi considerate ilare sau niște idei cu adevărat nemaipomenite, după gust.

   ► Pentru cei care se feresc de vecini sau vor să-și surprindă soțiile, pot achiziționa vin franțuzesc (Beaujolais) la găleată. Ambalajul este ca o găleată de vopsea și are un dispozitiv de turnare.

Vin la găleată

   ► Toată lumea a auzit de renumitele brichete Zippo. Împătimiții sau cei care vor să se lase de fumat pot încerca Zippo Original Eau de Toilette, dar conținutul nu are sigur miros de benzină.

Parfum Zippo

 

   ► Nu vă plac fructele? Poate sunteți atrași de aceste ambalaje adorabile pentru mere, pere sau portocale. Copiii sigur le vor dori!

Ambalaj pentru fructe

   ► Dacă comercializezi blugi pentru „jigăriți” sau pentru cei „slabi” (slăbănogi), ambalajul trebuie să fie la fel de subțire, chiar asemănător cu forma piciorului.

Skinny jeans

   ► O agenție de design a creat o serie de tricouri care sunt împachetate în așa fel încât să arate ca alimentele ambalate la un supermarket. Vă puteți alege carne de vită, pâine, varză etc.

Tricouri ambalate

   ► Un alt designer a produs niște pungi cu mânere, care sunt de fapt două umerașe din carton, detașabile. Aviz pentru doamne: în sacoșă trebuie să aveți cel puțin două produse pretabile pentru umerașe!

Pungă cu umerașe

   ► Un centru de fitness și-a făcut reclamă prin intermediul unei brutării. Comparația de pe ambalaj cu chiflele pufoase vândute face toți banii.

Chifle fitness

   ► Ce este mai atrăgător pentru o sticlă de votcă? O coloană vertebrală cu coaste, tridimensională. Poate transmite ideea că băutura este cu adevărat „coloana vertebrală” a vieții.

Coloana vertebrală a vieții

   ► Dacă vă place mierea, se poate achiziționa și într-un mic stup din lemn, fără albine, care conține un borcan cu miere (de albine).

Miere la stup

   ► Ambalajul ecologic pentru ouă, din fân, un mic cuibar, ar fi o soluție pentru cei care nu au avut bani să-și cumpere o găină, dar și-au luat o vacă pe lângă casă.

Cuibar de ouă

Sursă: Huffington Post