Peisaje este un titlu banal pentru că peisajele ar putea fi împărțite pe nenumărate categorii (munți, ape, cer, soare, păduri, cascade, orașe, floră etc.), dar poate o să vă placă câteva imagini, culese de-a lungul timpului, pe care le-am păstrat pentru delectare. Aceste priveliști ar putea fi încântătoare, fascinante, remarcabile, fermecătoare, captivante, savuroase, atrăgătoare, admirabile sau chiar hipnotizante, desfătătoare și mângâietoare. Bineînțeles, depinde de starea de spirit a fiecăruia, de persoana care le privește, dar unele sunt impresionante, grandioase, impunătoare, splendide, minunate sau chiar divine pentru majoritatea privitorilor.

   Până la urmă, un peisaj reprezintă o mică parte din natură într-un ansamblu artistic, la singură privire. Peisajele sunt colțuri din natură, priveliști care ne încântă sufletul și inima. De multe ori, combinarea factorilor naturali cu factorii creați de om, pot să creeze peisaje fantastice, pe care nu ni le putem imagina până când nu le vedem.

   Cu un clic pe fiecare imagine puteți să vedeți fiecare peisaj la dimensiunea reală. Poate o să mai adaug și alte asemenea peisaje în acest articol când mi-or ieși pe calea pe care o bat pe Internet. Vizionare plăcută! Și dacă vă plac în mod deosebit unele dintre ele, nu ezitați să vă arătați aprecierea printr-un simplu „like”.