Vă propun un test simplu, de atenție și de puțină concentrare, un test cu imagini, cu mai multe pătrate de diverse culori, aranjate în patru chenare. Doar o singură imagine din cele 4 are un aspect diferit față de celelalte. Trebuie să o găsiți în 10 secunde – pentru fiecare exercițiu din cele 6 pe care le-am prezentat mai jos. Cred că o să vă placă să rezolvați. Succes!

   1.Test imagini 1

   2. Test imagini 2

   3.Test imagini 3

    4.  Test imagini 4

   5. Test imagini 5

   6. Test imagini 6

   Sunt convins că v-ați descurcat foarte bine, pentru că testul este destul de ușor (simplu). Totuși, răspunsurile (soluțiile) pentru acest test cu imagini le puteți găsi aici.

Test cu imagini (de la 1 la 6)

   Alte teste, de logică, de inteligență sau IQ, cu sau fără imagini, și alte probleme diverse și interesante le găsiți la categoria pe care am intitulat-o Perspicacitate. S-ar putea să vă placă și testul de matematică pentru clasa a V-a sau un test general de atenție (video) ori un test de atenție la detalii. De asemenea, puteți să faceți un test de evaluare a vederii. Iar dacă iubiți limba română și vreți să vă verificați cunoștințele în acest domeniu, am pregătite două teste de acest gen: I și II. Și, nu în ultimul rând, un test cu ÎNTREBĂRI DE CULTURĂ GENERALĂ.