August Smart Lock este o nouă soluție sigură, ușoară și simplă pentru zăvorârea ușilor caselor, realizată de o companie americană. Se poate controla cine are acces și cine nu fără a avea nevoie de chei sau coduri de intrare, folosind un Smartphone sau un calculator. Producătorul asigură că această tehnologie de blocare este mai sigură decât cheile, care se pot pierde și se pot uita în casă sau decât codurile de acces care se pot copia.

Încuietoare deșteaptă 1

   Fabricată din aluminiu rezistent la șoc, cu LED-uri de culoare la alegere, finisată elegant și discret, încuietoarea poate fi deschisă și închisă doar cu o aplicație de pe telefonul mobil. Sistemul de închidere/deschidere se instalează în doar 10 minute, fiind nevoie, totuși, de o o pereche de baterii standard pentru a se primi semnalul din telefon, via Bluetooth (funcționează independent de rețele de telefonie, prin wireless, fără o conexiune la Internet, deoarece se bazează pe chei generate algoritmic, similare cu un ID sigur). Pachetul include adaptoare de siguranță și fațete care se potrivesc la 90% dintre încuietorile aflate pe piață, prețul fiind de 199$.

Încuietoare inteligentă

   Sistemul poate acorda acces de la orice distanță. Dacă proprietarul lipsește de acasă, dar vrea să lase un prieten sau un vecin să intre, este suficientă trimiterea unui cod de acces care poate fi permanent sau limitat (așa cum ar primi o pereche de chei). Intrarea musafirului în casa este semnalată pe telefonul proprietarului.

Încuietoare deșteaptă 2

   Aplicația poate, de asemenea, genera un raport cu ieșirile și intrările din/în casă, care se poate vizualiza oricând. Ce „distracție” pentru copii, care pot fi verificați de la distanță când au plecat sau s-au întors!

Sursă: August.com