Mi-am adus aminte de o glumă făcută de niște vecini de palier în căminul studențesc, care ne-au pus la ușă un pachet învelit în ziare, în flăcări, plin cu rahat, în ideea că cel care iese reacționează imediat și o să stingă repede focul cu piciorul. Numai că distinsul meu coleg Leon, un fin de nădejde, a avut prezență de spirit, a luat, nu mai știu cum, pachetul și l-a aruncat în camera vecinilor, recunoscută pentru curățenia desăvârșită, pe o imaculată blăniță de oaie albă, unde a luat foc mult mai tare. Așa, „cadoul” a fost întors la expeditori…

   Întâmplător am găsit o versiune modernă pentru astfel de „cadouri” sau eventual pentru o mică răzbunare, pentru că o glumă nevinovată nu o pot numi. Probabil câțiva oameni merită, dar rămâne la latitudinea fiecăruia. Pentru aproximativ 30 $, în funcție de ce fel de excremente alegeți, Shit Senders.com va livra în mod ANONIM balegă de vacă sau de elefant ori rahat de gorilă. Nu este o glumă (puteți verifica direct urmărind legătura!) și există chiar o listă cu primele 10 motive care v-ar determina să faceți un astfel de cadou.

Balegă de vacă

Balegă de vacă

Balegă de elefant

Balegă de elefant

Rahat de gorilă

Rahat de gorilă

   Fiecare pachet conține și o cartea de vizită, prezentată mai jos, pusă chiar în rahat la vedere! Când citești fața cărții de vizită – Ai primit un căcat, vrei să știi de la cine? Deschide – pare normal să vrei să afli de la cine, așa că deschizi punga ca să vezi ce scrie pe verso – Nu-ți vom spune niciodată.

Carte de vizită față

Carte de vizită față

Carte de vizită verso

Carte de vizită verso