Aceste creații dezgustătoare, chiar abjecte sunt opera unui laborator de cofetărie din Berkhamstead, Hertfordshire, Marea Britanie, care vinde, de obicei, prăjituri și torturi pentru aniversari speciale. Cât de speciale sunt aceste produse vă las să trageți singuri concluziile.

Torturi și prăjituri - Degete tăiate

Pentru cei cu un stomac puternic, există o gamă de trei prăjituri care arată ca niște degete proaspăt tăiate, cu: o ciupercă pe unghie, o bătătură laterală și o degerătură.

Torturi și prăjituri - Ureche tăiată

Dacă nu v-au înspăimântat degetele și preferați o realitate mai dură, o ureche tăiată, cu sânge gustos și cu un pic de ceară înăuntru, poate vă satisface poftele.

   Pentru fumătorii consecvenți există mai multe variante de torturi, extrem de originale. Țigările, de fapt mucurile de țigară, sunt confecționate din biscuiți, sunt acoperite cu glazură și pictate pentru a imita chiar rujul de pe filtru, în timp ce tutunul de lângă ele este un amestec de biscuiți zdrobiți și nucă de cocos vopsită. Arată ca un tort la finalul petrecerii, folosit de cei incapabili să se mai miște de pe locurile lor, dar care nu fac mizerie…

Prăjitură cu țigări

Prăjitură cu țigări 1

   Efectul fumatului asupra organismului poate să aibă un gust delicios dacă preferați tortul care reprezintă doi plămâni înnegriți de la fumat, cu mucurile țigară deja „consacrate”.

Prăjitură plămâni

   Iubitorii de pește pot să se delecteze la desert cu un schelet extrem de dulce, în ideea de a nu lăsa nimic în farfurie.

Torturi și prăjituri - Schelet de pește

   Dacă v-am deschis apetitul pentru dulciuri, nu uitați că zahărul în cantități mari nu este bun pentru organism, iar fumatul este boală grea.

Sursă: aici (că nu merită să-i scriu numele)