O femeie din China, cu un simt practic remarcabil, îndrăzneață, necuviincioasă sau nerușinată în sensul obraznic al cuvântului, nu poate trăi fără să vadă un penis, nici măcar în farfurie. Ea și-a deschis un restaurant în care produsele seamănă ca două picături de apă, din fântâni sau izvoare diferite, cu falusurile, ca să mă exprim „academic”. Adică vinde un penis din pui cu diverse garnituri.

Penis de pui 1

   De modelarea unui penis din carne de pui, sau la cerere chiar din vită, se ocupă chiar proprietara care deține un aparat „sofisticat”, gen matriță, care aduce carnea în forma râvnită. Nu a precizat cum a ales mărimea fripturii, dacă se poate servi mai crudă (în sânge), câte grame are înainte de prăjire sau frigere și câte ajung la client și nici cum sfârâie la tigaie sau grătar.

   Localul său are un succes nebun la femeile care nu au parte de așa ceva acasă, bineînțeles, în farfurie. Singurul inconvenient este că patroana a primit amenințări cu închiderea restaurantului din partea primăriei locale.

Penis din pui 2

   Fripturile se servesc cu garnituri după gustul fiecăreia: paste sau legume, salate și sosuri, la alegere.

Penis din pui cu legume

Penis de pui cu paste

  Chinezoaica asta mi-a adus aminte de două filme documentare de la sfârșitul anilor 70, pe care le-am privit „pe nerăsuflate” în vremea studenției, când un aparat video valora aproape cât o mașină: „Shocking Asia” și „This is America”. Niște banalități în ziua de azi. Sau depinde pentru cine…

   Pentru cine nu s-a săturat, aș recomanda un desert delicios, având aceiași formă, produs însă de cofetari europeni. Hulpavele pot opta pentru produse asemănătoare cu un pic de cremă suplimentară sau cu ciocolată neagră. Producătorii asigură clienții că sunt foarte gustoase și, după ce le încerci (mănânci) o dată, gândul îți va rămâne mereu la ele și cu siguranță vei dori să le savurezi gustul deosebit în fiecare zi.

Deserturi penis

Sursă: China Daily