J & Foods D’S, o companie din Seattle, persistă în noutăți absolute: oferă spre vânzare un prezervativ de „porc”, mai bine zis care seamănă cu baconul. Nu vă faceți griji, prezervativele nu sunt din carne, sunt realizate din latex, dar arată ca șunculița cu puțină carne (bacon).

Prezervativ bacon 2

   Un co-fondator al firmei a declarat că prezervativele au miros și aromă de bacon, dar au o textură ca oricare alt prezervativ din latex. Prezervativele bacon se vor vinde la prețul de 10 $ pentru un pachet din trei bucăți, ceea ce le face destul de scumpe. Deocamdată se pot face comenzi, dar livrările se vor face de abia în luna iunie.

Prezervativ bacon 1

   Compania este cunoscută pentru comercializarea de produse alimentare trăsnite, cum ar fi maioneză cu bacon și balsam pentru buze, tot cu bacon. Ideea cu prezervativele probabil le-a venit cu mult timp în urmă, dar nu au avut încredere să o încerce până la „succesul” celorlalte produse.

Prezervativ bacon 3

   Pe piață există o abundență de prezervative exotice, cu diverse arome și mirosuri. Pentru delectare, dacă nu doriți să utilizați prezervativul dizolvabil, iată câteva exemple mai puțin cunoscute:

   1. Prezervativ cu aromă de usturoi (cine o folosi așa ceva?).

Prezervativ cu aromă de usturoi

   2. Prezervativ cu aromă de aloe.

Prezervativ cu aromă de aloe

   3. Prezervativ cu aromă de cafea.

Prezervativ cu aromă de cafea

   4. Prezervativ cu aromă de mentol (te desfată cu aroma rece, revigorantă).

Prezervativ cu aromă de mentol

   5. Prezervativ cu aromă de (scotch) whisky.

Prezervativ cu aromă de whisky

   6. Prezervativ cu aromă de vanilie.

Prezervativ cu aromă de vanilie

   7. Prezervativ cu aromă de durian (fruct popular din sud-estul Asiei, considerat de unii ca „regele fructelor”, cu un miros distinctiv, puternic și pătrunzător, descris ca un amalgam de mirosuri: migdale, ceapă putredă, terebentină, canalizare, sală de gimnastică și șosete transpirate).

Prezervativ cu aromă de durian

   După atâta lectură și informații, o mică destindere, printr-un banc:

   Șotul și soția, plictisiți de automatismul searbăd al vieții lor sexuale, se hotărăsc să folosească prezervative, cu lumina stinsă, iar soția să ghicească ce aromă au acestea. După ce stinge lumina, soția spune repede: brânză! Așteaptă, dragă, că nici nu am rupt ambalajul prezervativului.