Am descoperit mai multe „suplimente de viață” (accesorii) ciudate sau poate interesante, care au prezentat un interes mai mare pentru o parte din cei ce au gândiri futuriste și vizionare. Nu pot deocamdată să mă pronunț asupra utilității lor, dar poate puteți voi să le clasificați într-un fel.

   1. Ați putea încerca rochia INTIMACY care devine din ce în ce mai transparentă odată ce bătăile inimii purtătoarei se accelerează. Va fi un alt măr al discordiei între bărbați, care ar fi convinși că transformarea este din cauza lor. Sau poate unii ar putea privi prima dată părți intime la care doar s-au gândit.

Rochia care devine transparentă

   2. Acest sutien (Joey Bra) are compartimente laterale, extrem de discrete, bine delimitate, pentru a ascunde un telefon mobil, o carte de identitate sau o cheie. Rămâne în discuție problema „asortării” cu poșete și genți, pentru că vorbitul la telefon nu ar fi un impediment.

Accesorii - Sutien-poșetă

   3. Această rochie fantezie cu LED-uri dă un semnal de avertizare și își schimbă culoarea când atmosfera este poluată. Dacă constați că nivelul de monoxid de carbon este prea mare, o dai jos și respiri în continuare.

Rochie cu LED-uri

   4. Aceste cizme din cauciuc transformă energie termică a picioarelor (căldura și eventual transpirația de pe tălpi) în curent electric, care poate fi folosit pentru a încărca telefonul mobil – un produs numit Orange Power Wellies.

Accesorii - Cizme din cauciuc

   5. Hövding este un dispozitiv atașat în jurul gâtului care declanșează o cască (un airbag) dacă apare o mișcare bruscă, anormală. Ar fi util pentru motocicliști și cicliști. De asemenea, oferă o pernă uimitoare ce poate fi utilizată în avioane sau aeroporturi, cu condiția să poți face o mișcare a capului bruscă sau anormală. Mai greu când ți-e somn…

Hövding - cască airbag

   6. Există o tehnologie aplicată la îmbrăcăminte care integrează gesturile făcute în muzică. E un fel de coloană sonoră pentru viața ta, astfel încât niciodată să nu te „rătăcești” în tăcere. Păcat că trebuie să asculți altă muzică când îți dai hainele jos.

Accesorii - Îmbrăcăminte cu muzică

   7. Sunteți prea departe pentru o îmbrățișare reală? Tricoul Hug permite prietenilor sau membrilor familiei să trimită îmbrățișări prin senzori care simulează căldura pielii și rata bătăilor inimii expeditorului. Dulce, dar și înfiorător în același timp.

Tricou senzorial

   8. Acest bikini captează lumina soarelui utilizând panouri solare fotovoltaice pentru a încărca iPod-ul. Niciodată nu vei mai fi neliniștită pe plajă și vei putea sta până la asfințit, să asculți sunetul liniștitor al mării sau al oceanului.

Bikini cu panouri fotovoltaice