Soluția pentru fărașul fără gunoi: având doar 4 bețe și fiind obligatorii numai 2 mutări, nu cred că ar fi o problemă prea complexă din punct de vedere al posibilităților, care nu sunt multe. Iar, încercările succesive pentru fiecare băț în parte, pot să ducă la soluția acestei probleme simple. Aceasta este rezolvarea, pe care probabil ați găsit-o:

Soluția pentru fărașul fără gunoi

Fărașul fără gunoi

   Foarte simplu, zic eu, aceasta a fost soluția pentru fărașul fără gunoi!

   Alte teste, de logică, de inteligență sau IQ, cu sau fără imagini, și alte probleme diverse și interesante le găsiți la categoria pe care am intitulat-o Perspicacitate. S-ar putea să vă placă și testul de matematică pentru clasa a V-a sau un test general de atenție ori un test de atenție la detalii.

   Dacă iubiți limba română, puteți încerca să rezolvați un test cu o singură variantă de răspuns sau un alt test, un pic mai greu, dar mai interesant, cu mai multe variante de răspuns. Pentru iubitorii de geografie am publicat un test, diferit față de cele uzuale de pe Internet, privind capitalele lumii. Mai am un test complex cu întrebări de cultură generală (20 de întrebări din domenii extrem de diverse), care sunt sigur că o să vă placă.