Mirosul unui bebeluș proaspăt spălat este universal recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dulci parfumuri din lume. Părul și pielea curate, un praf de pudră de talc și poate o cremă din gama Johnson sunt ingredientele, care combinate, oferă un miros plăcut, impetuos iubit de mame și tați. Dar dacă toate acestea nu sunt disponibile uneori, firma italiană Dolce & Gabbana se laudă că a îmbuteliat mirosul, astfel încât să puteți împrospăta un bebeluș oricând.

   Noul parfumul Dolce & Gabbana este un parfum unisex pentru sugari. Probabil gândiți ca mine, că ideea pare exagerată, dar produsul lor este simplu ambalat, având un design minimal, alb-negru, în conformitate cu stilul elegant al brandului italian. Potrivit lui Stefano Gabbana, parfumul este inspirat de mirosul de copil și este „proiectat pentru a răsfăța fiecare băiețel și fetiță.”

Parfum pentru bebeluși 4

   Să nu credeți cumva că este primul din lume adresat copilașilor. Iată alte câteva exemple:

  • Parfumul Burberry pentru copii, disponibil în varianta normală sau într-o versiune fără alcool, conține mirosuri calde, florale de crini și iasomie. Preț 35 £.

Parfum pentru bebeluși 1

  • Bvlgari Petits et Mamans este un parfum creat pentru plăcerea comună a copiilor și a mamelor lor. Este un parfum exclusivist care conține bergamotă siciliană și lemn de trandafir brazilian. Preț 20 £.

Parfum pentru bebeluși 2

  • În timp ce apa de toaletă L’Occitane’s Body & Hair Mom and Baby este destinată pentru a fi folosită atât de mamă cât și de prunc, împreună. Preț 20 £.

Parfum pentru bebeluși 3

   Credeți că toate acestea ajută mamele sau copilașii? Eu cred că mai degrabă acesta este un pas făcut prea departe, pe piață, pentru infernala mașină care se numește industria parfumurilor.