Am selectat câteva fotografii din lumea sportului făcute în anul 2012, deosebite, zic eu. Dacă nu vă plac, puteți da un UNLIKE pe Facebook.

Alergători prin flacăra olimpică

Alergătorii trec prin flacăra olimpică în prima zi a Jocurilor Olimpice de Vară din 2012, Londra.

Alexandra Piscupescu

Alexandra Piscupescu din România concurează pentru calificări la gimnastică ritmică, Jocurile Olimpice de la Londra.

Allen Craig rupe bâta

Allen Craig de la St. Louis Cardinals rupe bâta lui în timpul unui joc cu Los Angeles Dodgers.

Alvaro Negredo și Bruno Alves

Alvaro Negredo (Spania) și Bruno Alves (Portugalia) într-un duel la Euro 2012, semifinala de la Donețk, Ucraina.

Finala masculină sabie la JO

Aron Szilagyi (Ungaria) îl înfrânge pe Diego Occhiuzzi (Italia) în finala masculină de sabie la Jocurile Olimpice, Londra 2012.

Căzătura lui Jorge Lorenzo

Căzătura lui Jorge Lorenzo în timpul cursei de motociclete de la Valencia Grand Prix, Spania.

Daria Popova și Bruno Massot

Daria Popova și Bruno Massot din Franța evoluează la Campionatul European de Patinaj, în Sheffield, Anglia.

Echipa australiană de înot sincron

Echipa australiană de înot sincron.

Gabrielle Douglas la bârnă

Gabrielle Douglas (SUA), la  bârnă, în timpul finalei de gimnastică de la Jocurile Olimpice, Londra 2012

George Hincapie, etapă din Turul Franței

George Hincapie, din echipa BMC Racing Team, într-o etapă din Turul Franței

Janine Murray, la gimnastică ritmică

Janine Murray din Australia concurează la gimnastică ritmică, Jocurile Olimpice, Londra 2012.

Jarrod Dyson ratează prinderea

Jarrod Dyson de la Kansas City Royals ratează prinderea unei mingi în timpul meciului de acasă, Kansas City, Missouri, SUA.

Concurs de slam dunk

Jeremy Evans (Utah Jazz) sare peste coechipierul Gordon Haywood cu două mingi de baschet în timpul concursului Sprite Slam Dunk în Orlando, Florida, SUA.

Jonte Green își pierde casca

Jonte Green (Detroit Lions) își pierde casca în urma unui placaj, Baltimore, Maryland, SUA.

Jordan Ernest Burroughs și Matthew Judah

Jordan Ernest Burroughs (SUA), în roșu, și Matthew Judah Gentry (Canada), lupte, Jocurile Olimpice, Londra 2012

Kell Brook în meci cu Hector Saldivia

Kell Brook, dreapta, în timpul unui meci de box cu Hector Saldivia, pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Kevin Volland și Thomas Kleine

Kevin Volland (dreapta) și Thomas Kleine în timpul unui meci de fotbal în Germania.

Lotte Smiseth Sejersted cade la Cupa Mondială de la Soci

Lotte Smiseth Sejersted (Norvegiei) cade în timpul Cupei Mondiale de la Soci, Rusia.

Lukasz Mamczarz

Lukasz Mamczarz din Polonia în finala de la Londra 2012, Jocurile Paralimpice.

Luna plină se ridică printre inele olimpice

Luna plină se ridică prin inelele olimpice atârnate sub Tower Bridge, în timpul Jocurilor Olimpice, Londra 2012.

Manuel Minginfel

Manuel Minginfel a scăpat haltera în timpul concursului de la Jocurile Olimpice, Londra 2012.

Mario Balotelli plânge

Mario Balotelli plânge după ce Italia a fost învinsă în finala de la EURO 2012 cu Spania,  Kiev, Ucraina.

Michael Schumacher, cursa de la Singapore

Michael Schumacher (Germania) intră în spatele mașinii lui Jean-Eric Vergne (Franța) în timpul cursei de formula 1 de la Singapore.

Oscar Pistorius

Oscar Pistorius (Africa de Sud) ia startul în semifinala la 400 de metri, Jocurile Paralimpice de Vară din 2012 de la Londra.

Oyunn Grindem

Oyunn Grindem (Norvegia) în timpul săriturii la înălțime, Loto Arena din Anvers, Belgia. Încordarea corpului se vede și în degete.

Ricardo Blas Jr.

Ricardo Blas Jr. din Guam a câștigat meciul de judo împotriva lui Facinet Keita din Guineea la Jocurile Olimpice, Londra 2012.

Richard Whitehead

Richard Whitehead din Marea Britanie sărbătorește câștigarea aurului în finala probei de 200 de metri de la Londra 2012, Jocurile Paralimpice.

Robert Lewandowski și Theodor Gebre

Robert Lewandowski (dreapta, Polonia) și Theodor Gebre Selassie (Cehia) în timpul unui meci la Wroclaw, Polonia.

Roland Mueller prinde mingea în fața lui Florian Kringe

Roland Mueller de la Duisburg prinde mingea în fața lui Florian Kringe de St. Pauli în timpul unui meci la Hamburg, Germania.

Scott Weltz 200 m bras

Scott Weltz concurează în proba de 200 metri bras, calificări pentru Olimpiadă, în Omaha, SUA

Trei jucători de la Winnipeg Bombers

Trei jucători de la Winnipeg Bombers sărbătoresc intercepția mingii în meciul cu BC Lions, în Winnipeg, Manitoba, SUA.

Un surfer pe val

Un surfer pe val la asfințit, pe coasta din California, SUA.

Zhan Bleniuk cu Laimutis Adomaitis

Zhan Bleniuk (Ucraina) în meciul de lupte greco-romane, categoria 66 kg, cu Laimutis Adomaitis (Lituania) la Campionatul European.

Toreadorul Juan Jose Padilla

Toreadorul Juan Jose Padilla  îngenunchează în fața unui taur în timpul coridei de la San Fermin din Pamplona. Padilla și-a pierdut un ochi în octombrie 2011 în timpul unei lupte cu tauri în Zaragoza, Spania.

 


Alte articole captivante


RETRO – anii 1940      Poate cuvântul retro nu pare potrivit, deoarece nu reflectă toate preferințele dintr-o anumită perioadă (activități, comportament general, modă, muzică, stil, etc.), dar l-am ales pentru că marchează și o întoarcere în urmă sau îndărăt, cum îi place să spună unui om deosebit pentru mine. Această întoarcere în timp, prin câteva fotografii ale vremii, aș vrea să formeze, cât de cât, imaginea unor vremuri...
MULȚUMIRI PĂRINȚILOR      Până la 40% din inteligența unui copil este moștenită sau transmisă de la părinți, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Queensland, Australia. Acesta este cel mai mare studiu de genetică a inteligenței copilăriei realizat vreodată, care combate studiile anterioare, ce indicau o variație cuprinsă între 40 și 50%.      Autorii studiului au utilizat date genetice, r...
MURDĂRIE LA BUCĂTĂRIE      Un nou studiu a constatat că există în jur de 10 milioane de bacterii pe un centimetru pătrat al unui burete de bucătărie și un milion de bacterii pe un inch pătrat pe un prosop de bucătărie. Studiul a fost făcut în 180 de case din 9 tari: Australia, Canada, Germania, India, Malaezia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Marea Britanie și SUA.      Dr. Charles Gerba, profesor de microbiologie la Universit...
BLUGII CARE ÎȘI SCHIMBĂ CULOAREA      Designerul Naked & Famous Denim este cunoscut pentru abordările creative și mai puțin așteptate, când vine vorba de crearea de haine. De curând, a creat o pereche de blugi termo-cromatici, care își schimbă culoarea în funcție de temperatura corpului purtătorului. Când este frig, blugii au culoarea albastru. După ce se încălzesc, prin purtare, de la temperatura corpului, culoarea blugilor se modific...
RĂCIRE IEFTINĂ ȘI RAPIDĂ     Enviro-Cool Limited din Marea Britanie a patentat o tehnologie comercială, numită V-Tex, ca un înlocuitor mai ieftin la echipamentele de răcire, mari consumatoare de energie, cum ar fi frigidere și răcitoarele folosite pentru băuturi în stațiile de benzină, magazine alimentare, baruri și restaurante, supermarketuri, etc. Dispozitivul permite ca băuturile să fie stocate pe rafturi, la temperatura camerei...
ILUZII OPTICE SEXUALE NEINTENȚIONATE      Colecția de fotografii cu iluzii optice sexuale neintenționate are la bază multe imagini care pot reprezenta organe sexuale sau diverse părți intime ale corpului care nu sunt lăsate de obicei la vedere. Aceste poze iluzorii despre sex, amăgitoare și înșelătoare, sunt de fapt total inocente, dar modul de realizare sau personajele din ele le conferă dreptul de imitație fără intenție.      Notă: Iluzia e...
CREATURI MARINE CIUDATE      Adâncurile oceanului sunt populate cu creaturi minunate și cu altele total neobișnuite. Fie că trăiesc în mări sau oceane, fie că sunt mari, urâte, țepoase, carnivore, inteligente, inofensive, plin de culoare sau  dimpotrivă, merită să fie cunoscute. A fost greu, dar am ales câteva dintre aceste minunate și uimitoare creaturi ale apelor.      1. Peștele liliac cu buze roșii      Acest pește este un...
SOLUȚIA LA PROBLEMA PAHARELOR      Aceasta este soluția la problema paharelor. Se ia cel de al doilea pahar și se varsă în al cincilea pahar. Așa am mișcat un singur pahar, pe care l-am pus la loc.        Alte teste, de logică, de inteligență sau IQ, cu sau fără imagini, și alte probleme diverse și interesante le găsiți la categoria Perspicacitate.
FOTBAL – CLASAMENTUL LIGII ÎNTÂI LA ZI      Site-ul de specialitate din Germania, Transfermakt.de, a actualizat valorile loturilor echipelor din Liga 1. Campionii de la CFR sunt pe primul loc, fiind urmați de Steaua, dar în lotul roș-albaștrilor sunt doar 29 de jucători, cu 4 mai puțini decât în echipa ardelenilor. A treia treaptă a podiumului este ocupată de FC Vaslui.      1 2 3        Iată care este clasamentul :      Echipa / Număr...
IDEI ORIGINALE PENTRU CURĂȚENIA PUBLICĂ      Curățenia publică este o problemă din ce în ce mai acută, cu precădere în marile orașe și metropole. Banii alocați anual pentru curățenia publică, în principal pentru strângerea gunoiului, cresc exponențial, iar apoi se cheltuiesc alte sume considerabile pentru eventuale reciclări, depozitare și neutralizare.      Pentru a asigura curățenia publică și diminuarea cheltuielilor pentru acest serviciu, au...