Am revenit cu alte imagini amuzante: imagini haioase 10. Dacă nu le-ați văzut pe cele anterioare (1, 23, 45, 6, 78 și 9) puteți oricând să vă bucurați de ele. Dar urmează și altele.

   Sunt fotografii împărtășite anterior, pe cărările Internetului și prin poșta electronică (email) cu oameni deosebiți, printr-un schimb frenetic de informații. De acum încolo, vreau să vă dezvălui mai multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare, cu ceva haz sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu (care în unele situații reprezintă chiar partea amuzantă, cred eu), am decis să le public și aici, într-o serie mai lungă. Sper că o să vă placă și imagini haioase 10!

Parc tematic

Parcurile tematice sunt vizitate de tot mai mulți oameni. Chiar dacă este interzis, o parte dintre ei nu se pot abține să nu facă poze pe exponate.

Pe roată

Pe vremea răscoalelor trasul pe roată era un supliciu, acum însă, vezi matale, a devenit un deliciu…

Hai la vot!

Alegeri libere, un imbold pentru a vota, în democrația contemporană.

Pompier

Viața de pompier nu este deloc ușoară și la îndemâna oricui.

Curea

Această curea, de fapt un centimetru mai mare, ajută la măsurarea zilnică a taliei, nu a caloriilor (niște scârbe mici și nesimțite, care intră în șifonierul nostru și ne micșorează hainele, încât nu mai încăpem în ele).

Ceas ieftin

Recesiunea economică își spune cuvântul! Se găsesc soluții noi pentru a scădea prețul produselor: cadran de ceas semi-inscripționat. Mai este loc de economie!

Cea mai bună votcă

Cea mai bună votcă din lume!

Coca-Cola la tejghea

Serviți cu încredere Coca-Cola!

Happy Birthday

Happy Birthday! (La mulți ani!)

Tirbușon

Tirbușon – educația este ca erecția: dacă o ai, se vede!

Tunsoare

Dacă Dumnezeu nu îți pune mâna pe cap, poți lăsa un gușter să se așeze. Îi tai coada și se regenerează.

Lumea unui rinocer

Lumea văzută prin ochii unui rinocer sau desene realizate de un rinocer. Câți oameni văd la fel realitatea…

Pește cu dinți de om

Peștele care are dinți ca ai omului. N-am aflat dacă mușcă la fel de tare ca unii semeni.

Veselie mare

Veselie mare!

WC pentru barosanii CNADR

WC-ul turco-român, pentru barosanii de la CNADNR, a fost pionul principal la construcția primei autostrăzi în 20 de ani de constipație.