În luna iunie anul acesta, cercetătorii de la Universitatea din Indiana (SUA) au efectuat un studiu și au descoperit că femeile înșeală aproape la fel de mult ca și bărbații: 23 la sută dintre bărbați și 19 la sută dintre femei au admis că sunt infideli. Cu toate acestea, motivele femeilor și ale bărbaților sunt adesea diferite, femeile fiind mai mult conduse de latura emoțională . Cercetătorii au publicat și primele 1o semne, atât pentru femei cât și pentru bărbați, care pot arăta infidelitatea partenerului de viață.

     Pentru BĂRBAȚI

Semnul 1: Ea își acuză bărbatul că o înșeală. Acest semn este de fapt comun și reprezintă o încercare de a distrage atenția și de a da vina pe celalalt, de a proiecta comportamentul  necinstit propriu asupra partenerul. „De asemenea, în cazul în care o femeie știe ca șotul a fost infidel sau nu mai are încredere în el, atunci ea ar putea fi tentată să facă același lucru; o femeie rănita poate să încerce să echilibreze “scorul”.

Semnul 2 : Dacă o femeie începe brusc  să facă sport, să frecventeze anumite cursuri, să aibă un hobby sau să fie interesată de lucruri de care nu ia păsat niciodată, atunci ar putea exista cineva pe care să încearcă să-l impresioneze sau pentru care a dezvoltat o pasiune. Desigur, o pasiune nu duce întotdeauna la înșelat, dar acest lucru poate fi un semn că motivația emoțională există.

Semnul 3 : Îi spune șotului că are nevoie de mai mult spațiu, îndepărtându-l practic din dormitor. Unele cupluri folosesc o perioadă de separare pentru a-și salva căsătoriile, dar ar trebui să fie o decizie reciprocă a ambilor parteneri. O femeie nu poate solicita o depărtare fată de partenerul ei, fără o explicație solidă.

Semnul 4 : Femeia începe să sugereze că nu e fericită. Comentariile despre un romantism exagerat, de nevoia de mai mult sau despre un viitor puțin probabil cu actualul  partener nu sună ca amenințări goale. Cea care spune aceste lucruri și trage concluzia că șotul ei nu mai poate să-i ofere ceea ce are nevoie și ce tânjește (dragoste, mângâieri, flori, etc.), probabil a  găsit pe cineva care poate să facă toate acestea.

Semnul 5 : Are o prietena nouă cu care își petrece in ultima perioadă majoritatea timpului și pe care partenerul ei nu a întâlnit-o. Pentru început, nu poate fi chiar ceva ieșit din comun, dar dacă refuză să dea mai multe relații despre prietenă și nu o prezintă șotului, atunci lucrurile pot să arate altfel. În acest timp, nu este o certitudine că te înșeală, dar poate fi încercarea apei din piscină cu degetul si apoi să urmeze scufundarea.

Semnul 6 : Își face planuri sau și le schimbă la ore nepotrivite sau la… miezul nopții. Dacă  întârzie multe ore si acest lucru devine constant, atunci trebuie pusă la îndoială loialitatea ei.

Semnul 7 : Începe să dea exemple dese despre persoane care crede că înșeală sau sunt înșelate: prieteni, rude, vecini sau chiar persoane complet necunoscute (aproape nimeni nu vrea să creadă cea ce este mai rău, indiferent de cât de evidente ar fi lucrurile). Atunci este destul de probabil că doamna a înșelat și ea.

Semnul 8 : Are un interes brusc despre programul și locurile unde se desfășoară activitățile partenerului ei. Dacă ea începe să dorească dintr-o dată să știe planurile omului de lângă ea pentru a doua zi sau pe termen mai lung, atunci ea ar putea elabora propriile planuri împreuna cu altcineva.

Semnul 9 : Găsește scuze pentru a nu mai face sex. În cazul în care de fiecare dată ea se scuză că e prea obosită, e balonată, etc. sau nu vrea să fie intima cu partenerul ei, atunci sunt mari șanse ca ea să se fi culcat cu altcineva.

Semnul 10 : Este apatică și lipsită de viață in familie. În cazul în care a găsit un alt om care este capabil să-i satisfacă nevoile emoționale, atunci ea își va pierde entuziasmul în relația actuală de cuplu sau chiar poate deveni extrem de irascibilă și pusa mereu pe ceartă.

    Pentru FEMEI

Semnul 1: Uită-te după schimbări în obiceiurile partenerului tău. Dacă începe să dea o atenție deosebită esteticii corporale, asupra îmbrăcămintei, cosmeticilor, etc. fără o explicație validă, el poate încerca să intre in grațiile unei alte femei.

Semnul 2 : Un soț care înșeală sau duce o viața dublă adesea este extrem de obosit și profita de orice moment pentru a trage un pui de somn. De asemenea, ca un rezultat al conștiinței sale vinovate, îl puteți găsi treaz in toiul nopții, chiar și la calculator, dând mesaje sau  vorbind pe chat cu iubita sa.

Semnul 3 : Fii foarte atentă la accesoriile și obiectele aleatorii din casă, pentru ca e mult prea ușor pentru o altă femeie să piardă accidental anumite lucruri personale după un duș. Trebuie să știi ce e al tău și ce nu. De asemenea, dacă șotul dvs. vă cumpără un parfum nou pe neașteptate, ar putea fi același cu al iubitei sale, astfel mirosul acestuia nu va mai fi suspicios.

Semnul 4 : Dacă șotul este implicat intr-o relație cu altcineva, atunci entuziasmul său se  va arăta in timp. El va aduce în mod constant vorba despre femeie într-o conversație, iar treptat va începe să-și piardă interesul pentru vacanțe împreună cu tine și pentru  planurile pe termen lung

Semnul 5 : Trișorul are nevoie să-și petreacă mai mult timpul cu amanta lui, așa că va găsi diverse scuze pentru a fi departe de casă: lucrează până târziu, e plecat într-o călătorie de afaceri, are de rezolvat multe alte lucruri care pană acum nu erau importante sau pur si simplu nu dă explicații.

Semnul 6 : Unele dintre semnalele cele mai evidente sunt cele vechi povestite prin cărți. Dacă el îți spune că a angajat o noua asistentă, secretară sau are o altă colaboratoare in afaceri și face remarca că nu e deloc frumoasă sau atractivă, si mai târziu veți putea descoperi că e o femeie absolut superbă, atunci chiar este un semn mare de întrebare.

Semnul 7: Dacă șotul devine din ce în ce mai atent privind utilizarea telefonului mobil, începe să se eschiveze în timpul convorbirilor, îl închide fără motiv, vorbește din altă camera sau face un obicei prin exprimarea “te sun eu înapoi”, dacă devine nervos și inconfortabil, atunci el ar putea ascunde ceva.

Semnul 8 : Un soț care înșeală, nu este interesat de sex și devine „prea obosit” pentru tine. Pe de altă parte, un trișor atent va ști că ar putea fi suspectat de infidelitate dacă există o schimbare in rutina sexuală și poate să facă tot ceea ce este nevoie pentru a menține normalitatea.

Semnul 9 : Un infidel prudent va șterge frecvent istoricul calculatorului său pentru a evita să fie prins. Totuși o femeie deșteaptă și pricepută în domeniu, va putea găsi dovezi  online, chiar dacă nu folosește numele lui pentru navigare.

Semnul 10 : Observați dacă exista schimbări în mașina lui (de exemplu daca radioul este setat pe alte posturi, pe care de nici unul dintre voi nu le ascultă în mod normal). Puteți testa, de asemenea, pentru a vedea dacă cineva a fost în patul vostru: ascundeți ceva mic sub o pernă. Mai târziu, verificați pentru a vedea dacă lipsește.

     Există o mare diferență între semne: cele ale bărbaților sunt mai transparente, îți poți pune doar întrebarea, pe când la femei aproape sigur că șotul înșeală, numai că trebuie și dovedit. Așadar, majoritatea cercetătorilor au fost de genul feminin, nu neutru. Semnul 8 este chiar absurd: dacă nu te culci cu nevasta, înseamnă că o înșeli; dacă te culci cu ea în normalitatea știută, înseamnă iar că o înșeli, dar ești deștept. Cum să procedeze atunci bietul șot? Oricum dă de “bănuit”…

     UN SFAT PERSONAL: Acesta este doar un studiu, făcut pe poporul american. Nu toată lumea înșală, iar aparențele sunt mereu interpretabile. Semnele enumerate aici sunt pentru cei care și-au pierdut încrederea în partenerul de viață sau pentru cei care căuta mereu motive. Rețineți: GELOZIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT ADEVĂRUL!


Alte articole captivante


HOTEL SUB PĂMÂNT      Noul hotel Inter Continental Shimao Shanghai Wonderland va fi construit într-o veche carieră de piatră și va avea 19 etaje, toate acestea fiind construite sub pământ. Proiectul a început deja și va fi gata în aproximativ 2 ani, inaugurarea fiind estimată cel mai târziu la începutul anului 2015.     Clădirea va fi inclusă într-un complex de agrement, va avea 380 de camere și un restaurant subacvatic,...
PREȚUL ȚIGĂRILOR LA NIVEL MONDIAL      Organizația Mondială a Sănătății a publicat de curând un raport global cu privire la prețul țigărilor și a taxelor aferente (accize și alte taxe) în statele lumii. M-am gândit, ca fumător, să vă ofer un scurt extras.      Notă: dolarul internațional este o monedă ipotetică care are aceeași paritate a puterii de cumpărare pe care o are dolarul american în Statele Unite, la un moment dat în timp. Aces...
DIABETUL, O BOALĂ PERFIDĂ      Pentru a evidenția Ziua Mondială a Diabetului, care are loc în fiecare an la data de 14 noiembrie, Federația Internațională pentru Diabet (FID) a lansat cea de-a șasea ediție a Atlasului Diabetului. Raportul estimează cât de mulți adulți cu vârste cuprinse între 20 și 79 de ani vor fi afectați de boală în viitor. Până la sfârșitul acestui an, FID estimează că 382 milioane de oameni vor avea diabet zaha...
ILUZIA SPIRALEI      Iluzia este o percepție falsă a unui obiect care apare înaintea ochilor, determinată de legile de formare a percepțiilor sau, în unele cazuri, de anumite stări psihice sau nervoase. Iluzia optică, această aparență înșelătoare datorită perceperii deformate a realității, este obiect de studiu pentru majoritatea psihologilor de foarte mulți ani.      Într-un articol mai demult, intitulat "Iluzii", care a...
INVENȚII JAPONEZE      Invențiile, în mod cert, au adus schimbări radicale în viețile noastre, făcându-le mai ușoare și mai bune. Dar există invenții mai puțin cunoscute, care ar putea fi la fel de revoluționare, dacă ar avea o șansă. De-a lungul ultimelor decenii, inventatorii japonezi au venit cu niște idei năstrușnice, unele chiar scandaloase. Ei numesc aceste invenții "chindogu", cuvânt care se poate traduce aproximativ ...
CONTORUL FERICIRII      Sistemul este numit “The Happiness Counter” și își propune să încurajeze zâmbetul natural în viața noastră de zi cu zi. Happiness Counter a primit anul acesta premiul Good Design Award and Good Design Best 100. Este echipat cu un aparat de fotografiat digital Sony (Cyber Shot), care folosește tehnologia de recunoaștere a zâmbetului. Echipa care l-a proiectat și realizat, consideră că acest sistem de ac...
IMAGINI HAIOASE 7          Plimbările mele pe cărările Internetului și corespondența prin e-mail cu prieteni adevărați sau virtuali mi-au dezvăluit multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu, am decis să le public și aici, într-o serie ...
SPECTATORII FILMELOR ROMÂNEȘTI ÎN 2012      Potrivit estimărilor realizate de Asociația Film România la sfârșitul anului 2012, pelicula semnată de Tudor Giurgiu, "Despre oameni și melci" este filmul românesc cu cei mai mulți spectatori: 64.000. În continuare vă prezint primele zece filme românești, în ordinea audienței, cu mențiunea că unele au fost lansate spre sfârșitul anului. Loc Film Spectatori Încasări (lei) ...
CELE MAI CORUPTE ȚĂRI DIN LUME      Cele mai corupte țări din lume pentru anul în curs au fost stabilite de către Transparency International pe baza indicelui de percepție a corupției. A fost analizat nivelul de corupție în cadrul instituțiilor administrative și politice din 175 de țări și teritorii, întocmindu-se un clasament bazat pe un scor determinat pe o scară de la 0 (foarte corupt) la 100 (necorupt sau foarte curat).      Fiind o...
PENTRU DIABETICI      Viața de zi cu zi pentru pacienții care suferă de diabet zaharat înseamnă cel puțin o înțepătura în deget. Dar acum o abordare nouă, a găsit măsura care i-ar putea elibera de supărarea constantă a unei înțepături. Cercetătorii de la o firmă numită Fraunhofer au proiectat un cip (biosenzor) extrem de mic, care poate fi plasat pe corpul pacientului și  care poate măsura nivelul de glucoză prin intermediu...