În luna iunie anul acesta, cercetătorii de la Universitatea din Indiana (SUA) au efectuat un studiu și au descoperit că femeile înșeală aproape la fel de mult ca și bărbații: 23 la sută dintre bărbați și 19 la sută dintre femei au admis că sunt infideli. Cu toate acestea, motivele femeilor și ale bărbaților sunt adesea diferite, femeile fiind mai mult conduse de latura emoțională . Cercetătorii au publicat și primele 1o semne, atât pentru femei cât și pentru bărbați, care pot arăta infidelitatea partenerului de viață.

     Pentru BĂRBAȚI

Semnul 1: Ea își acuză bărbatul că o înșeală. Acest semn este de fapt comun și reprezintă o încercare de a distrage atenția și de a da vina pe celalalt, de a proiecta comportamentul  necinstit propriu asupra partenerul. „De asemenea, în cazul în care o femeie știe ca șotul a fost infidel sau nu mai are încredere în el, atunci ea ar putea fi tentată să facă același lucru; o femeie rănita poate să încerce să echilibreze “scorul”.

Semnul 2 : Dacă o femeie începe brusc  să facă sport, să frecventeze anumite cursuri, să aibă un hobby sau să fie interesată de lucruri de care nu ia păsat niciodată, atunci ar putea exista cineva pe care să încearcă să-l impresioneze sau pentru care a dezvoltat o pasiune. Desigur, o pasiune nu duce întotdeauna la înșelat, dar acest lucru poate fi un semn că motivația emoțională există.

Semnul 3 : Îi spune șotului că are nevoie de mai mult spațiu, îndepărtându-l practic din dormitor. Unele cupluri folosesc o perioadă de separare pentru a-și salva căsătoriile, dar ar trebui să fie o decizie reciprocă a ambilor parteneri. O femeie nu poate solicita o depărtare fată de partenerul ei, fără o explicație solidă.

Semnul 4 : Femeia începe să sugereze că nu e fericită. Comentariile despre un romantism exagerat, de nevoia de mai mult sau despre un viitor puțin probabil cu actualul  partener nu sună ca amenințări goale. Cea care spune aceste lucruri și trage concluzia că șotul ei nu mai poate să-i ofere ceea ce are nevoie și ce tânjește (dragoste, mângâieri, flori, etc.), probabil a  găsit pe cineva care poate să facă toate acestea.

Semnul 5 : Are o prietena nouă cu care își petrece in ultima perioadă majoritatea timpului și pe care partenerul ei nu a întâlnit-o. Pentru început, nu poate fi chiar ceva ieșit din comun, dar dacă refuză să dea mai multe relații despre prietenă și nu o prezintă șotului, atunci lucrurile pot să arate altfel. În acest timp, nu este o certitudine că te înșeală, dar poate fi încercarea apei din piscină cu degetul si apoi să urmeze scufundarea.

Semnul 6 : Își face planuri sau și le schimbă la ore nepotrivite sau la… miezul nopții. Dacă  întârzie multe ore si acest lucru devine constant, atunci trebuie pusă la îndoială loialitatea ei.

Semnul 7 : Începe să dea exemple dese despre persoane care crede că înșeală sau sunt înșelate: prieteni, rude, vecini sau chiar persoane complet necunoscute (aproape nimeni nu vrea să creadă cea ce este mai rău, indiferent de cât de evidente ar fi lucrurile). Atunci este destul de probabil că doamna a înșelat și ea.

Semnul 8 : Are un interes brusc despre programul și locurile unde se desfășoară activitățile partenerului ei. Dacă ea începe să dorească dintr-o dată să știe planurile omului de lângă ea pentru a doua zi sau pe termen mai lung, atunci ea ar putea elabora propriile planuri împreuna cu altcineva.

Semnul 9 : Găsește scuze pentru a nu mai face sex. În cazul în care de fiecare dată ea se scuză că e prea obosită, e balonată, etc. sau nu vrea să fie intima cu partenerul ei, atunci sunt mari șanse ca ea să se fi culcat cu altcineva.

Semnul 10 : Este apatică și lipsită de viață in familie. În cazul în care a găsit un alt om care este capabil să-i satisfacă nevoile emoționale, atunci ea își va pierde entuziasmul în relația actuală de cuplu sau chiar poate deveni extrem de irascibilă și pusa mereu pe ceartă.

    Pentru FEMEI

Semnul 1: Uită-te după schimbări în obiceiurile partenerului tău. Dacă începe să dea o atenție deosebită esteticii corporale, asupra îmbrăcămintei, cosmeticilor, etc. fără o explicație validă, el poate încerca să intre in grațiile unei alte femei.

Semnul 2 : Un soț care înșeală sau duce o viața dublă adesea este extrem de obosit și profita de orice moment pentru a trage un pui de somn. De asemenea, ca un rezultat al conștiinței sale vinovate, îl puteți găsi treaz in toiul nopții, chiar și la calculator, dând mesaje sau  vorbind pe chat cu iubita sa.

Semnul 3 : Fii foarte atentă la accesoriile și obiectele aleatorii din casă, pentru ca e mult prea ușor pentru o altă femeie să piardă accidental anumite lucruri personale după un duș. Trebuie să știi ce e al tău și ce nu. De asemenea, dacă șotul dvs. vă cumpără un parfum nou pe neașteptate, ar putea fi același cu al iubitei sale, astfel mirosul acestuia nu va mai fi suspicios.

Semnul 4 : Dacă șotul este implicat intr-o relație cu altcineva, atunci entuziasmul său se  va arăta in timp. El va aduce în mod constant vorba despre femeie într-o conversație, iar treptat va începe să-și piardă interesul pentru vacanțe împreună cu tine și pentru  planurile pe termen lung

Semnul 5 : Trișorul are nevoie să-și petreacă mai mult timpul cu amanta lui, așa că va găsi diverse scuze pentru a fi departe de casă: lucrează până târziu, e plecat într-o călătorie de afaceri, are de rezolvat multe alte lucruri care pană acum nu erau importante sau pur si simplu nu dă explicații.

Semnul 6 : Unele dintre semnalele cele mai evidente sunt cele vechi povestite prin cărți. Dacă el îți spune că a angajat o noua asistentă, secretară sau are o altă colaboratoare in afaceri și face remarca că nu e deloc frumoasă sau atractivă, si mai târziu veți putea descoperi că e o femeie absolut superbă, atunci chiar este un semn mare de întrebare.

Semnul 7: Dacă șotul devine din ce în ce mai atent privind utilizarea telefonului mobil, începe să se eschiveze în timpul convorbirilor, îl închide fără motiv, vorbește din altă camera sau face un obicei prin exprimarea “te sun eu înapoi”, dacă devine nervos și inconfortabil, atunci el ar putea ascunde ceva.

Semnul 8 : Un soț care înșeală, nu este interesat de sex și devine „prea obosit” pentru tine. Pe de altă parte, un trișor atent va ști că ar putea fi suspectat de infidelitate dacă există o schimbare in rutina sexuală și poate să facă tot ceea ce este nevoie pentru a menține normalitatea.

Semnul 9 : Un infidel prudent va șterge frecvent istoricul calculatorului său pentru a evita să fie prins. Totuși o femeie deșteaptă și pricepută în domeniu, va putea găsi dovezi  online, chiar dacă nu folosește numele lui pentru navigare.

Semnul 10 : Observați dacă exista schimbări în mașina lui (de exemplu daca radioul este setat pe alte posturi, pe care de nici unul dintre voi nu le ascultă în mod normal). Puteți testa, de asemenea, pentru a vedea dacă cineva a fost în patul vostru: ascundeți ceva mic sub o pernă. Mai târziu, verificați pentru a vedea dacă lipsește.

     Există o mare diferență între semne: cele ale bărbaților sunt mai transparente, îți poți pune doar întrebarea, pe când la femei aproape sigur că șotul înșeală, numai că trebuie și dovedit. Așadar, majoritatea cercetătorilor au fost de genul feminin, nu neutru. Semnul 8 este chiar absurd: dacă nu te culci cu nevasta, înseamnă că o înșeli; dacă te culci cu ea în normalitatea știută, înseamnă iar că o înșeli, dar ești deștept. Cum să procedeze atunci bietul șot? Oricum dă de “bănuit”…

     UN SFAT PERSONAL: Acesta este doar un studiu, făcut pe poporul american. Nu toată lumea înșală, iar aparențele sunt mereu interpretabile. Semnele enumerate aici sunt pentru cei care și-au pierdut încrederea în partenerul de viață sau pentru cei care căuta mereu motive. Rețineți: GELOZIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT ADEVĂRUL!


Alte articole captivante


UN CONCEPT NOU PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE: PANTOFII FUROSHIKI      Imediat după apariția încălțămintei, toți oamenii, indiferent de gen, și-au dorit pantofii perfecți. Dar experiența ne-a dovedit că destul de rar se întâmplă să găsim pe la magazine pantofii ideali pentru forma piciorului nostru, care să ne vină ca “turnați” și totodată să fie eleganți și extrem de confortabili.       Deloc sofisticați și plini de culoare, pantofii Furoshiki, produși de compania itali...
CEAPA ESTE ALIMENTUL UNIVERSAL      Ceapa este alimentul universal, cel mai mult consumat în lume, și, de asemenea, este leguma care este cultivată în cele mai multe țări, mai mult decât orice altă legumă. Cu toate acestea, rar primește aprecieri, poate pentru că ne face uneori să plângem. Scriu aceste rânduri pentru că pe lângă prețuire merită chiar aplauze.      Trei mici tablete babiloniene de lut, de acum aproape 4000 de ani, fac re...
EMISII CO₂      Politicile actuale ar determina o reducere a emisiilor de GES (gaze cu efect de seră) de numai 40% până în 2050. Comunicarea Comisiei Europene intitulată „Foaie de parcurs pentru trecerea la o economie competitivă cu emisii scăzute de dioxid de carbon până în 2050” stabilește modul în care poate fi îndeplinit cel mai rentabil cu putință obiectivul de reducere a emisiilor pe plan național cu 80% până în...
DISTRIBUȚIA SMARTPHONE-URILOR ÎN ȚĂRILE LUMII      În februarie a.c. China a devenit cel mai mare utilizator la nivel mondial de smartphone-uri, devansându-i net pe americani, care au deținut supremația mereu. Totuși nu este nici o surpriză, ci era ceva așteptat, deoarece China are acum peste 1,3 miliarde de locuitori, comparativ cu 316 milioane în SUA. Iată care sunt primele 12 țări, în ordine inversă, care dețin cele mai multe telefoane inteligente. ...
STRATEGII PENTRU ATRAGEREA CUMPĂRĂTORILOR      Marile magazine mizează pe tehnici și strategii pentru atragerea cumpărătorilor. Indiferent de anotimp, comercianții marilor lanțuri de magazine au învățat o serie de mici trucuri de marketing, mai mult sau mai puțin mascate, pentru a-și determina clienții să cumpere cât mai mult. Orice comerciant speră ca, pe lângă produsul necesar pentru care ați intrat în magazin, să mai puneți în coș și altele, car...
CÂTEVA FOTOGRAFII INEDITE ALE ANULUI 2013       Anul 2013 a un fost an cu destule evenimente, dar și cu momente specifice mai neobișnuite, de la o cultură la alta. Am ales câteva fotografii care aș spune că sunt pur și simplu mai ciudate sau chiar bizare. Artist polonez Sebastian Bieniek susține că nu știe numele femeii pe care a fotografiat-o timp de patru luni. El pur și simplu o numește “față dublă”. O femeie trage cu un lanț un bărbat pur...
SOLUȚII NEOBIȘNUITE      Vă prezint câteva idei și soluții neobișnuite, cu utilitate practică, care nu sunt folosite pe scară largă în țărișoara noastră. Pentru că nu este o țară obișnuită... Până la urmă o idee inovatoare și creativă sau o soluție ieșită din comun, care poate fi chiar genială, nu garantează reușita și nu conduc neapărat la un succes de piață. Din contră, uneori astfel de idei mărețe s-au dovedit neprofitabile...
SPECTATORII FILMELOR ROMÂNEȘTI ÎN 2012      Potrivit estimărilor realizate de Asociația Film România la sfârșitul anului 2012, pelicula semnată de Tudor Giurgiu, "Despre oameni și melci" este filmul românesc cu cei mai mulți spectatori: 64.000. În continuare vă prezint primele zece filme românești, în ordinea audienței, cu mențiunea că unele au fost lansate spre sfârșitul anului. Loc Film Spectatori Încasări (lei) ...
OCHELARI PENTRU SĂRACI      Unii oameni din lumea în curs de dezvoltare ar putea, în curând, să privească viața într-un mod cu totul nou, datorită unor seturi de lentile. Eyejusters sunt ochelari auto-reglabili, care pot fi focalizați de către persoana care-i poartă prin simpla rotire a unui buton, aflat pe cadru. Utilizatorul răsucește selectorul până când obiectul la care se uită îi apare clar în centrul lentilei, ceea ce însea...
CELE MAI VALOROASE MĂRCI DE ȘAMPANIE ȘI VINURI      După ce acum câteva zile am prezentat care sunt cele mai valoroase mărci de băuturi spirtoase, astăzi vreau, pe scurt, să enumer cele mai valoroase mărci de șampanie și de vinuri. Clasamentul este întocmit tot de Brand Finance și are în frunte un producător de renume: Moët & Chandon. Moët a fost înființată în anul 1743 de către Claude Moët, iar astăzi deține peste 1.000 de hectare de viță de vie și...