Vin în continuare cu imagini haioase 8. Vedeți și celelalte imagini publicate anterior (1, 23, 45, 6 și 7), și, cum am spus, vor urma și alte calupuri de imagini amuzante.

   Sunt fotografii împărtășite anterior, pe cărările Internetului și prin poșta electronică (email) cu oameni deosebiți, printr-un schimb frenetic de informații. De acum încolo, vreau să vă dezvălui mai multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu (care în unele situații reprezintă chiar partea amuzantă, cred eu), am decis să le public și aici, într-o serie mai lungă, acesta fiind doar începutul. Sper că o să vă placă și imagini haioase 8!

În familie

În familie, fiecare cu cartea preferată.

Pe bicicletă

Este doar o femeie pe șaua unei biciclete. Șaua este prea lungă?

Șezlonguri

Cine nu are posibilitatea să meargă la mare și să se bucure de soare la malul mării se poate tolăni pe șezlonguri medicinale, chiar la locul de muncă. Viața este așa de scurtă și posibilitățile sunt pe zi ce trece mai limitate.

Coarne adevărate

Omul are o adaptabilitate înnăscută. Când petrece prea mult timp într-un singur mediu începe să-i împrumute trăsăturile.

Visul unui mahomedan

Și musulmanii visează…

Transport școlari

Înștiințare pentru toate Primăriile! „Microbuz” de ultimă generație, cu consum mic, pentru transportul școlarilor pe raza administrativă.

Fiecare vede în felul lui

Fiecare vede lumea cu proprii ochi. Și fiecare vede altceva.

Prin Japonia

Vine în curând frigul! Procurați-vă fulare cât mai groase, ca cele folosite în Japonia.

Gimnastică

Gimnastica este și o luptă psihică, cu capul. Dar când ai două măciuci în mâini, capul contează mai puțin.

Skateboard

Aviz amatorilor. După mai mulți ani de cercetări asidue, a fost fabricat cel mai elegant model de skateboard. Influența naturii și-a spus cuvântul.

Cadă cu aburi

Acum se pot combina două elemente plăcute: un hidromasaj într-o cadă fierbinte cu o călătorie pe un curs de apă. Hibridul olandez este propulsat de un motor cu elice care folosește abur (combustibil solid: lemn); motorul încălzește și apa din cadă. Mă întreb: unde țin lemnele? Paharele văd că le țin mână…

Gigantul George

Numele lui este George și a fost pozat alături de cel mai bun prieten, cel care îi este totodată și stăpân.