1. Touch (atingere) este partenerul perfect pentru cei care au nevoie să aibă o ținută perfectă și prezentabilă în orice moment. Se potrivește în palmă și poate fi utilizat pentru a elimina cutele și sifonarea hainelor în timp ce sunt purtate. Touch folosește lumina infraroșie pentru a netezi materialul hainelor și începe să lucreze atunci când simte țesătura, fiind o alternativă sigură și mult mai rapidă la călcatul tradițional.

Touch (atingere)

   2. Wine Steward (steward pentru vin) este aparatul visat de iubitorii de vin. Wine Steward poate menține temperatura perfectă (pe care o și afișează) pentru orice tip de vin și asigură degustarea cu plăcere de la prima la ultima picătură. Aparatul creează vid în interiorul sticlei, asigurând păstrarea calităților vinului până când sticla se golește. Orice pahar de vin băut va fi perfect de fiecare dată.

Wine steward

   3. Fridge Nose (nasul frigiderului) este un aparat proiectat să afișeze informații despre produsele alimentare care sunt stocate în frigider. Utilizând senzori plasați în produsele alimentare, Fridge Nose avertizează când produsele alimentare au expirat sau permite, în orice moment, să știți cât de mult timp mai au până când expiră. Baza sa magnetică îi permite să stea convenabil pe orice frigider, astfel încât să puteți urmări prospețimea alimentelor, fără a fi nevoie să deschideți ușa acestuia.

Fridge nose (nasul frigiderului)

   4. Ingressure. Bucătarii profesioniști au o intuiție formată în timp pentru a aroma perfect produsele pe care le gătesc. Majoritatea dintre noi lucrăm după o rețetă, cunoscută sau nu, pentru a găti un fel de mâncare, dar de fiecare dată degustăm mâncarea, chiar de mai multe ori. Ingressure gustă el mâncarea în locul nostru. Aparatul măsoară cu precizie ingredientele pentru o supă, un sos sau o tocană și stabilește cantitatea de sare, piper sau condimente care este necesară pentru a găti ca un profesionist. Aparatul utilizează mai mulți senzori de tehnologie avansată pentru a spune de ce avem nevoie și are multe rețete atașate pentru a se potrivi cu aproape orice mâncare. Ingresure vă spune exact de ceea ce aveți nevoie pentru a găti ca un bucătar de 5 stele.

Ingressure

   5. Spummy este viitorul în creația de arome. Utilizând o nano-tehnologie, el creează spume comestibile cu orice aromă sau combinație de arome. Producătorul spune că nimeni nu are suficientă imaginație în spectrul aromelor. Cu posibilități infinite de combinații de arome, acesta este instrumentul perfect pentru cei care caută să impresioneze. Cu Spummy preparatele din bucătăria de 5 stele se pot produce în propria casă.

Spummy