Continui cu imagini haioase 7. Vedeți și celelalte imagini publicate anterior (1, 23, 45 și 6) și, cum am zis, vor urma și alte episoade.

   Sunt fotografii împărtășite anterior, pe cărările Internetului și prin poșta electronică (email) cu oameni deosebiți, printr-un schimb frenetic de informații. De acum încolo, vreau să vă dezvălui mai multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu (care în unele situații reprezintă chiar partea amuzantă, cred eu), am decis să le public și aici, într-o serie mai lungă, acesta fiind doar începutul. Sper că o să vă placă și imagini haioase 7!

Pahar cu bere

– Doriți bere la halbă sau la pahar?
– La pahar, vă rog, sunt grăbit…

Noroc

Norocul unora vine de la natură…

Prostie

Prostie sau un antrenament foarte dur? Poate o probă de rezistență.

Țigara

Fumatul este extrem de nociv. Doar ce mi-am aprins o țigară…

Limba chineză

Play

Cu greu am putut interpreta în context acest substantiv: joacă?; spectacol?; glumă?; dramă?; piesă de teatru? Cu atât mai greu îmi este în cazul de față.

Transportul în comun

Îți place să fii mângâiată? Să fii atinsă, pipăită și încinsă? Îți place respirația fierbinte a celuilalt pe gât, în ureche sau pe față? Îți place să încerci poziții noi? Îți place să intri și să ieși, să urci și apoi să cobori? Îți place să începi rece și să sfârșești fierbinte și transpirată? Dacă toate astea îți fac plăcere, folosește mijloacele de transport în comun. TRANSPORTUL PUBLIC FACE CA TOATE FANTEZIILE TALE SĂ DEVINĂ REALITATE!

Prezentator

Meseria de prezentator implică, pe lângă gafele inerente, plăceri personale inedite pe care ceilalți din platou le suportă fără nicio replică.

Speolog

Motor-limuzină

Există și motociclete gen limuzină.

Până la moarte

Moartea