Unele spitale din China sunt pe cale să introducă un aparat nou, un extractor de spermă, care poate extrage sperma donatorilor. Potrivit platformei sociale chineze Weibo, un „storcător” automat de spermă a fost introdus într-un spital din Nanjing, capitala provinciei Jiangsu. Mașina este în trei culori (roz, gri și alb) și are o țeavă de masaj care poate fi ajustată în funcție de înălțimea utilizatorului. Viteza, frecvența, amplitudinea și temperatura sunt în totalitate controlabile.

Extractor de spermă umană

   Aparatul are un ecran mic în partea de sus pe care pot rula filme pentru utilizatori și care să-i ajute în procesul de extracție. Directorul departamentului de urologie de la Spitalul Central Zhengzhou a spus că aparatul poate fi utilizat de către pacienții care au dificultăți în a dona spermă după modul clasic (sic!). Mașina se vinde cu 2.800 de dolari americani, iar promotorii au o mențiune deosebită: „dă pacienților un sentiment extrem de confortabil.” Chinezii nu se dezmint, sunt foarte inventivi, dar deocamdată sunt surclasați de japonezi.

   La final, câteva lucruri despre spermatozoizi și spermă:

  • la o ejaculare sunt eliminați în medie 280 de milioane de spermatozoizi. După o perioadă de abstinență mai lungă, numărul lor poate ajunge și la 400 de milioane;
  • în lichidul seminal ejaculat numai 5% sunt spermatozoizi. Restul este compus din aminoacizi, zaharuri, proteine etc.;
  • spermatozoizii mor repede într-un mediu uscat și în apă dulce, dar în interiorul unui corp uman pot trăi 2 zile;
  • sperma are efect anti-îmbătrânire. Spermidina, componentă de bază a spermei, încetinește procesul de îmbătrânire al pielii, iar specialiștii spun că sperma ajută la întinerirea celulelor pielii.