Cum am promis, continui cu grupul de postări cu mai multe imagini amuzante și haioase. Azi imagini haioase 2. Vedeți și celelalte imagini publicate anterior (1), dar vor urma și altele.

   Sunt fotografii împărtășite anterior, pe cărările Internetului și prin poșta electronică (email) cu oameni deosebiți, printr-un schimb frenetic de informații. De acum încolo, vreau să vă dezvălui mai multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu (care în unele situații reprezintă chiar partea amuzantă, cred eu), am decis să le public și aici, într-o serie mai lungă, acesta fiind doar începutul. Sper să vă placă și imagini haioase 2! Tema comună este: plajă, căldură, vară toridă, caniculă.

Prăjituri dulci

Prăjituri dulci și drage ochiului, cu diverse arome și nuanțe. Le-am văzut și pe plajă, lumea le mănâncă din priviri.

Mărimea

Cine zice că mărimea nu contează? Dacă nu ar avea importanță, nu s-ar măsura diverse accesorii personale native.

Pahar

Un pahar interesant inscripționat care ajută oferindu-ne măsură exactă. Exactitatea (precizia) este influențată acum de această vară toridă.

Toaletă pentru bărbați

Stimate doamne și domnișoare, acum puteți ști de ce bărbații se duc frecvent la budă (toaletă, WC etc.). Vor să încerce toate pisoarele (vase din faianță sau metal montate pe un zid, care servesc bărbaților pentru urinat – explicație pentru cele care nu i-au căutat încă și la „Toilet Men”).

Interesant

Toate motoarele autovehiculelor sunt atrăgătoare pentru pasionați, pentru unii chiar fascinate. Dar depinde și din ce punct de vedere le privești, ce vezi sau cine se uită sub capotă.

Nu avem încredere în bănci

Românii nu prea mai au încredere în bănci. De aceea nu dorm bine. Poate canicula este motivul?

Planeta s-a încălzit

Miniaturizarea și încălzirea (sau invers?) continuă…

Șah (whisky vs votcă)

O partidă de șah ar trebui să desăvârșească o seară minunată. Rezultatul final este arhi-cunoscut: în pat.

După atâta căldură, o adiere răcoroasă pentru „elementele grele” care urmează.

Răcoreală

Adică o răcoreală…

Prietenie

Prietenia este una din marile puteri ale lumii. Cine are prieteni și se bazează pe ei, știe.

O sexy pe motor

O femeie este mereu sexy pe un motor.

Toată lumea se bronzează

Chiar toată lumea se bronzează…