Încerc să creez un grup de postări cu mai multe imagini amuzante și haioase. Bineînțeles, pornesc cu primul meu articol: imagini haioase 1, dar vor urma și altele.

   Sunt fotografii împărtășite anterior, pe cărările Internetului și prin poșta electronică (email) cu oameni deosebiți, printr-un schimb frenetic de informații. De acum încolo, vreau să vă dezvălui mai multe fotografii amuzante, unele prin ridiculul sau comicul situaților, poze nostime și ilare sau într-un cuvânt imagini haioase. După ce le-am împărtășit mai întâi cu prietenii de pe Facebook, adăugându-le un scurt comentariu propriu (care în unele situații reprezintă chiar partea amuzantă, cred eu), am decis să le public și aici, într-o serie mai lungă, acesta fiind doar începutul. Poate o să vă placă!

E reală sau din nisip?

Iată ce puteți găsi pe plajă în acest weekend minunat! Mai întâi, ar trebuie să verificați dacă este reală. Sau a fost făcută din nisip?

A zburat?

Tot la mare, căldură mare… Pe litoral se verifică des dacă lucrurile importante nu s-au topit. Că doar nu zboară! (P.S. I-am „tăiat” puțin capul băiatului, prea se uită insistent!)

Bikini din zale

Pe caniculă, pentru răcoreală, se poartă tot ce este mai rece!

Binoclu modern

Binoclu modern (și pentru păsărici…)

Curcubeu

Sau poate vedeți un curcubeu. ROGVAIV – dă culoare oricui, chiar dacă nu îi vezi fața.

Așa vreau să-mi decorez casa!

Decorațiuni interioare. Uite așa aș vrea să-mi decorez casa!

Harta lumii: unde este RO?

Ați găsit minunata noastră țară pe hartă? Acum știți unde trăim…

Bere fără alcool

Berea fără alcool te poate lăsa gravidă.

Fără comentarii

Priveliște la malul mării… Prețuri mari, fete slabe.

Clic

Un simplu clic!