M-a mâncat undeva și m-am apucat să fac un fel de postere. Primul articol este Postere 1. Deci am mai făcut și altele! O să le vedeți ulterior.

   Posterele pot fi folosite în multe scopuri, fiind de multe ori modalități de promovare a ideilor și programelor celor care se ocupă cu publicitatea, în special pentru evenimente muzicale sau filme, cu propaganda sau a unor diverse grupări care încearcă să transmită un mesaj sau mai multe printr-o singură imagine, bine aleasă.

   Un poster se lipește, de obicei, pe o suprafață verticală și este compus atât din elemente grafice cât și din text, deși un poster poate fi în totalitate compus doar cu elemente grafice sau conceput complet numai dintr-un text. Posterele sunt realizate în așa fel încât să atragă imediat privirile și, în același timp, să transmită o anumită informație, un mesaj important sau un sentiment relevant. Cele mai bune, le transmit pe toate.

   Poate o să vă placă.

Femeia are 5 personalități

Pierdere

Frumoasă

Pe nume

OK

Imatur

Regăsire

Hidrogen și prostie

   P.S. Ulterior am publicat Postere 2 până la Postere 7 și Postere 8. Dar v-aș recomanda să vedeți și niște postere publicitare pe care le consider remarcabile și care ar trebuie luate în seamă și văzute. Și pentru că vorbim de postere, nu ar trebui să ratați niște reclame ofensatoare interzise sau reclamele care umilesc femeile.