Care este problema care a apărut la Microsoft și Skype? Aplicația Skype trimite greșit mesaje instant și altor utilizatori, neselectați, din lista de contacte a utilizatorului!

Microsoft și Skype

   Microsoft a confirmat un bug (cuvântul englezesc bug se traduce în acest caz ca eroare sau dacă vreți ca dificultate neprevăzută, nu ca gândac sau ploșniță) care a apărut pe serviciul (aplicația) online Skype. În anumite situații, serviciul Skype trimite greșit mesaje instant și altor utilizatori din lista de contacte. Compania americana a declarat că doar un mic număr de utilizatori au fost afectați, fără a da detalii referitoare la posibile cauze sau la numărul celor afectați.

   Eroarea, denumită „rare occurrence”, a fost prima oară descrisă pe forumul Skype, dar și pe câteva bloguri de tehnologie. Problemele apar în momentul blocării programului într-o sesiune de trimitere de mesaje. În acest caz, după repornirea aplicației, ultimul mesaj trimis este retrimis și unui alt utilizator, ales aleatoriu de aplicație, care se află în lista de contacte a utilizatorului Skype.

   Microsoft a mai precizat că va trimite în următoarele câteva zile un update (adică o actualizare) care să rezolve această problemă. Compania va notifica toți utilizatorii când aceasta va fi disponibilă, scrie cotidianul The Huffington Post.